PUNKMANIA Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Bassist profesionist, fost component al trupei BANDIDOS/Bosquito (si multe alte proiecte de blues, country etc) caut trupa profesionista cu contract, cantari etc. Pt detalii 0767 907 781 Mike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gratisyahu Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 salut. Am o intrebare. Ce criterii trebuie sa indeplinesti ca sa fi profesionist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BluesIssue Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 salut. Am o intrebare. Ce criterii trebuie sa indeplinesti ca sa fi profesionist? Hahaaa! Foarte buna intrebarea! Ia explica-ne tu Mike.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Sa fi serios si sa te dedici. Practic muzica sa iti fie o profesie nu un hobby ... asta inseamna sa fi profesionist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@FloRin Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Indraznesc sa ma bag cand vad comentarii usor ironice la adresa cuiva Profesionist = (Persoanã) care lucreazã într-un anumit domeniu de activitate pe baza unei pregãtiri corespunzãtoare. Adica asta e "profesia", din asta traieste. Deci e profesionist !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BluesIssue Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Indraznesc sa ma bag cand vad comentarii usor ironice la adresa cuiva Profesionist = (Persoanã) care lucreazã într-un anumit domeniu de activitate pe baza unei pregãtiri corespunzãtoare. Adica asta e "profesia", din asta traieste. Deci e profesionist !!! Vezi.. tocmai asta e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Indraznesc sa ma bag cand vad comentarii usor ironice la adresa cuiva Profesionist = (Persoanã) care lucreazã într-un anumit domeniu de activitate pe baza unei pregãtiri corespunzãtoare. Adica asta e "profesia", din asta traieste. Deci e profesionist !!! Subscriu si eu la aceasta definitie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUNKMANIA Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 Deci Vlad, a fi profesionist inseamna dupa cum a zis si Florin sa ai aceasta ca profesie de baza aceasta activitate. Pe alte cuvinte asta e jobul nu doar un hobby. Iar legat de pregatirea mea nu vreau sa comentez, dar ia gandeste-te tu asa.... Exista un motiv pt care am fost la BANDIDOS nu crezi? Daca crezi ca esti mai bine pregatit mergi si da o auditie. Sincer mi-ar placea sa las in locul meu un amic si nu un strain. Si 2 la mana te rog frumos nu strica acest thread pt ca aici am postat pt ca imi caut un nou "loc de munca" nu ca sa facem caterica sau altceva pe forum pt ca sunt destul de ocupat ca sa am timp de asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts