Guest MKR Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Hello everyone as vrea sa cant o melodie pentru balul bobocilor, peste 1 luna. problema e ca sunt eu cu bassul, un prieten cu chitara si o fata si un baiat cu voce. nu avem tobe. ce melodie am putea canta fara tobe? adica sa sune bine si fara tobe.. am incercat cateva dar fara tobe nu ne-a iesit... sugestii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiM Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 (edited) Hello everyone as vrea sa cant o melodie pentru balul bobocilor, peste 1 luna. problema e ca sunt eu cu bassul, un prieten cu chitara si o fata si un baiat cu voce. nu avem tobe. ce melodie am putea canta fara tobe? adica sa sune bine si fara tobe.. am incercat cateva dar fara tobe nu ne-a iesit... sugestii? de exemplu Road Trippin' - Red Hot Chili Peppers sau Manson - Sweet Dreams Hello everyone as vrea sa cant o melodie pentru balul bobocilor, peste 1 luna. problema e ca sunt eu cu bassul, un prieten cu chitara si o fata si un baiat cu voce. nu avem tobe. ce melodie am putea canta fara tobe? adica sa sune bine si fara tobe.. am incercat cateva dar fara tobe nu ne-a iesit... sugestii? depinde ce vreti sa cantati, cred ca puteti presta fara toba aproape orice melodie de pe unplugged-ul Nirvana Edited October 7, 2009 by AndreiM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reckless Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 sincer ca nu as incerca sa cant Nirvana la balul bobocilor... mai degraba ceva Red Hot Chili Peppers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 (edited) incercati melodia aia I'm Yours parca de la Jason Mraz sau cum il cheama. daca sunteti mai pe rock si nu vreti chestii prea bine cunoscute (in afara de primele 2) mai puteti lejer fara nici o urma de tobe: -bon jovi - it's my life(dupa varianta acustica) -pink floyd - wish you were here (solo-ul poti sa il faci tu pe bas, cred ca ar suna f bine) -megadeth - a tout le monde (varianta cu tipa de la lacuna coil suna genial acustic) -queensryche - hand on heart(dar trebuie lucrata un pic) -UFO - love to love, sau doctor doctor. Edited October 7, 2009 by Cursedone Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Incercati ani de liceu - varianta originala. Daca n-aveti colegi cu iq sub medie ar trebui sa dea bine. Si mai mult, ar da bine la profesori pentru ca e o melodie "clasica". p.s: evident adaptata ca daca ma gandesc bine originalu e facut mostly din beaturi/tobe si ceva clapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 + 1 Pentru Kreatorul. Desigur ati putea incerca sa cantati si melodi gen rapa, a fost o data, ceva cu acorduri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MKR Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 alright. multumesc. mai astept sugestii si ceva solo pentru bass? ceva mai usor, nu ceva cantat de cliff burton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MKR Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 ne-am hotarat. o sa cantam sweet dreams de la marilyn dar inca nu mi-a raspuns nimeni... ce solo de bass as putea canta? si taburile ar fi bune daca mi le-ati da... multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 ne-am hotarat. o sa cantam sweet dreams de la marilyn dar inca nu mi-a raspuns nimeni... ce solo de bass as putea canta? si taburile ar fi bune daca mi le-ati da... multumesc incearca refrenu din ani de liceu(nu am tab dar e simplu de facut) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MKR Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Alte idei de solouri de bass? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiM Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Alte idei de solouri de bass? iti mai recomand ceva, incercati sa vedeti cum va iese NIB de la Black Sabbath si, sa impaci si capra si vaza, poti da basul putin mai tare decat chitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MKR Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 m-am hotarat. o sa cant ori Orion ori My Friend of misery. sigur vor fi multumiti de prestatia mea:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts