DraculVaDomni Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Salutare RGC Am dat pe net [nu mai tin minte ce link era], de niste paches pentru Korg AX5G, si ma gandeam sa le impartasesc cu ceilalti useri care au procesor ca acesta. Cred ca pachurile sunt bune si pentru Korg Ax3G. Sunt 22 de pachuri. Sper sa va fie de folos, eu unul am folosit doar pacheul "For metal Fans", momentan. Korg_AX5G_Patches.rar Daca mai sunt useri care mai au paches pentru Korg AX5G, rog sa le puna tot aici.
walk_the_faded_line Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Bravo frate.esti de milioane.eu am AX3G care e acelasi lucru doar ca nu are pedala de expresie.
DraculVaDomni Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Bravo frate.esti de milioane.eu am AX3G care e acelasi lucru doar ca nu are pedala de expresie. Sa iti fie de folos Eu unul doar un pach am folosit de acolo....lenea ce sa mai Probabil ca am sa ma bag zilele astea sa il butonez unpic pentru distorsul ac/dc
MardukGX Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wow, cata bafta pe mine! Chiar azi mi-a ajuns AX3G-ul si acum dau peste asta Thanks, mate!
DraculVaDomni Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Wow, cata bafta pe mine! Chiar azi mi-a ajuns AX3G-ul si acum dau peste asta Thanks, mate! Welcome to the club Ia mai dati un click aici pentru mai multe pacheuri -> http://www.haax.se/manualsite/index.php?unit=AX5G P.s. daca mai sunt alti useri care au mai gasit link-uri cu pacheuri sau au facut eu un pache sa il puna aici.
Guest hardmetal13 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 da-ti search p youtube "ax3g patches" si o sa mai gasiti cateva;)
Recommended Posts