vfurdean Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 O fost demential!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flocea Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 acuma te dai si tu mare, sa stie tot RGC-ul ca ai fost la Soulfly Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 pai per total a ieshit bestial(cel putin la fel ca si acum 2 ani), la sunet nu au excelat, se putea mult mai bine, dar din cauza problemelor cu pana de curent nu au facut probe de sunet cum trebuia. in orice caz o seara memorabila. marc rizzo a demostrat ce inseamna sa fii kitarist bun, modern(sound,imagine,prestatie,show) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipjim Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Sunetul a fost f prost...asa cum a zis si pixy a fost o pana de curent...concertul a intarziat iar cand am reusit eu sa intru Linea 77(trupa de deschidere) deja incepusera sa cante...fazele astea numai in Romania se pot intampla. Parerea mea e ca si sala in care s-a tinut a fost de vina ( sala de sticla + fier + beton si rigips ) avand o acustica f proasta. Anyway..Soulfly au fost super, numai prezenta lor acolo a umplut sala cu o energie aparte..si Max rulz...omul ala e legenda! La un moment dat l-au luat pe un pusti din prima linie si l-au pus sa bata la o toba..a fost demential! Marc Rizzo a bagat f fain la chitara...a avut un moment a lui in care trebuia sa bage un solo la o semiacustica dar jumatate din solo nu s-a auzit deloc .. Una peste alta a fost frumos...s-a simtit ca Soulfly este o trupa cu greutate si publicul a reactionat f bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebola Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Sunet execrabil, am avut probleme in a recunoaste melodiile chiar alea super cunoscute. Linea77 aia mi s-au parut aiurea total, mai bine luau o formatie romaneasca .... Partea buna a fost show-ul lui Max & Co! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts