Guest dan_tyr Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Salut , am pierdut bara de tremolo a chitarii si nu gasesc nicaieri una. Chitara este Jackson Js20 , daca ma poate ajuta cineva sa lase un mesaj.
Zack Fair Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Guitar-shop eu mi-am pierdut la fender si m-a costat 40 de ron suni comanzi si-ti vine acasa cred ca va fi mai scump la tine ca nu te poti duce sa ridici de la magazin.oricum foloseste cu incredere in 2 saptamani sigur vine din america
Tintin Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 daca este cu filet, potzi gasii o bucata de metal cu acelashi diametru, ii dai filet sau rogi pe cineva sa-tzi dea filet, o indoi cum itzi place si o potzi folosii sanatos de acum inainte, nu te costa mai nimic, stiu o gramada care au facut asha.
Fictum Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 daca este cu filet, potzi gasii o bucata de metal cu acelashi diametru, ii dai filet sau rogi pe cineva sa-tzi dea filet, o indoi cum itzi place si o potzi folosii sanatos de acum inainte, nu te costa mai nimic, stiu o gramada care au facut asha. Tre' sa refiletezi si in piesa..nu numai bara,are un pas diferit. Dar la cat costa o bara....la ce sa te mai complici? Vezi la cei care aduc de pe Thomann
Guest dan_tyr Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Deci,nu am de gand sa ma bag eu la facut chestii de astea . O sa incerc pe thomann,merci.
Vladimir Tepes Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Gasesti la magazinul Mezzo Music ce vrei, suna aici: Mezzo Music deoarece Bebe, patronul, nu a incarcat siteul la maxim, mai are de lucru la multe rubrici. Mult noroc! Deci,nu am de gand sa ma bag eu la facut chestii de astea . O sa incerc pe thomann,merci.
Recommended Posts