Guest dan_tyr Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Salut , am pierdut bara de tremolo a chitarii si nu gasesc nicaieri una. Chitara este Jackson Js20 , daca ma poate ajuta cineva sa lase un mesaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zack Fair Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Guitar-shop eu mi-am pierdut la fender si m-a costat 40 de ron suni comanzi si-ti vine acasa cred ca va fi mai scump la tine ca nu te poti duce sa ridici de la magazin.oricum foloseste cu incredere in 2 saptamani sigur vine din america Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tintin Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 daca este cu filet, potzi gasii o bucata de metal cu acelashi diametru, ii dai filet sau rogi pe cineva sa-tzi dea filet, o indoi cum itzi place si o potzi folosii sanatos de acum inainte, nu te costa mai nimic, stiu o gramada care au facut asha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fictum Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 daca este cu filet, potzi gasii o bucata de metal cu acelashi diametru, ii dai filet sau rogi pe cineva sa-tzi dea filet, o indoi cum itzi place si o potzi folosii sanatos de acum inainte, nu te costa mai nimic, stiu o gramada care au facut asha. Tre' sa refiletezi si in piesa..nu numai bara,are un pas diferit. Dar la cat costa o bara....la ce sa te mai complici? Vezi la cei care aduc de pe Thomann Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dan_tyr Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Deci,nu am de gand sa ma bag eu la facut chestii de astea . O sa incerc pe thomann,merci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Gasesti la magazinul Mezzo Music ce vrei, suna aici: Mezzo Music deoarece Bebe, patronul, nu a incarcat siteul la maxim, mai are de lucru la multe rubrici. Mult noroc! Deci,nu am de gand sa ma bag eu la facut chestii de astea . O sa incerc pe thomann,merci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts