Ecco Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Salut:) Caut trupa sau oameni pentru a creea o trupa Genuri de abordat...metal...hard rock...dastea (sau orice asematator) Am 14 ani So ,stiu ca vreau imposibilu ;d
Ecco Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Haideti ma:D Orice oameni:) si incepatori sau oameni cu care sa incepem ceva:D Coveruri ceva acolo UP@
Riccardo Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Un mic sfat: pune niste inregistrari sau filmari cu ce poti. Bafta la gasirea unei trupe
Daniel_GreenDay Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Salut:) Caut trupa sau oameni pentru a creea o trupa Genuri de abordat...metal...hard rock...dastea (sau orice asematator) Am 14 ani So ,stiu ca vreau imposibilu ;d Salut. Ma numesc Daniel si am tot 14 ani si tot imi fak o trupa . . . .si mai am nevoie de un chitarist , si un tobosar . . . dar . . . vreau s ma axez pe gen rock alternativ ( gen GreenDay ) dak vrei s vorbim da-mi add aici : danbigboy996@yahoo.com Salut:) Caut trupa sau oameni pentru a creea o trupa Genuri de abordat...metal...hard rock...dastea (sau orice asematator) Am 14 ani So ,stiu ca vreau imposibilu ;d Salut ma numesc Daniel si am tot 14 ani si vreau si eu sa imi fak o trupa . .. imi mai trebuie un chitarist( bass ) si un tobosar doar k eu vreau s ma axez pe gen rock alternativ . ( ca si GreenDay ) dak te intereseaza da-mi add la adresa : danbigboy996@yahoo.com Scz k am scris de 2 ori :-p .sal.
Recommended Posts