Guest musicamp Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Cautam vocal , trupa rock /hardcore / funk. Avem sala de repetitie la www.musicamp.ro(se poate vedea sala) punem accent si pe atitudine si pe imagine dar binenteles in primul rand pe voce. ca vocalisti ne plac foarte mult cei de la :disturbed , rage against si red hot chili peppers. ne dorim sa ascultam un sample daca se poate. asteptam un mail la urmatoarea adresa bancila.mihai@musicamp.ro.
Guest musicamp Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 deci nu se prea incumeta nimeni? chiar nu sunt vocali?
Vulgar_display_of_Alex Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 up ! wtf . . . e trist caci nu prea gasesti, intradevar
Guest musicamp Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 cel mai trist este ca nici nu se incearca. adica noi am tot avut ocazia sa cunoastem diversi oameni dar le lipsea cu desavarsire motivatia,talent era
Guest valyyo26 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Cautam vocal , trupa rock /hardcore / funk.Avem sala de repetitie la www.musicamp.ro(se poate vedea sala) punem accent si pe atitudine si pe imagine dar binenteles in primul rand pe voce. ca vocalisti ne plac foarte mult cei de la :disturbed , rage against si red hot chili peppers. ne dorim sa ascultam un sample daca se poate. asteptam un mail la urmatoarea adresa bancila.mihai@musicamp.ro. as incerca dar spunetimi intai cam ce varsta trebuie sa am? ( am 16 ani din pantelimon bucuresti)
Recommended Posts