Guest noi_doi Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 NISTE INREGISTRARI MAI VECHI ASA..........!!!!! Track01.MP3 malmsteen_incercare.MP3
Guest arosulescu Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 bine ai venit george.. te asteptam mai demult... am vrut chiar sa te invit personal cu pieasele acestea aici dar... uita ca ai gasit singur... stii ca esti preferatul meu ( din romania) ...ca sa mai zic mult succes sa mai spuna careva ca ... vezi doamne chitaristii adevarati nu posteaza aici... ia sa vedem nici cristi si george nu sunt destul de adevarati????
felixanu' Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 (edited) Salut, mai "noi doi"! si cantati al dreaq de bine la "maturi cu corzi"! de fapt parca sunteti Yngwie Malmsteen si Greg Howe, exact stilul alora e acolo... edit: daca e intr-adevar cine banuiesc eu, jos palaria! la mai mare! asteptam mai multe piese de-astea! Edited February 22, 2006 by felixanu'
Guest noi_doi Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Remus si cu George va saluta pe toti! Ne mai auzim, cu ocazia asta am vrut si noi sa intram in contact si cu voi. Salutare,numai bine!
Shreder Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Meserie, noi doi. Mi-a placut ce ai facut acolo. Tehnica e impresionanta.
John Petrecce Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Remus si cu George va saluta pe toti! Ne mai auzim, cu ocazia asta am vrut si noi sa intram in contact si cu voi. Salutare,numai bine! Salutare baieti! Si bine a-ti postat... Personal nu ma omor dupa Malmsteen dar a-ti facut o traba grozava. Buna tehnica si dwstul de curata. Mai asteptam si altele.
mario_d Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 NISTE INREGISTRARI MAI VECHI ASA..........!!!!! bravo baieti!sunteti super! ne bucuram sa ne racoriti cu astfel de piese
Guest hututui Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 NISTE INREGISTRARI MAI VECHI ASA..........!!!!! bine ati venit. indraznesc sa spun ca piesa este geniala si ma bucur ca mai apare cineva pe forum de la care am multe de invatat.
Recommended Posts