Guest neshi3 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 mahh.. deci sa va spun la toti am o pedala Boss Heavy Metal HM-2 de vanzare (suna incredibil, cu un sunet gras si plic, Chrunchy si genial) ... n-am ce sa-i reprosez.. carcasa metalica... indistructibila, ar rezista celui mai puternic atac nuclear plus un overdrive care suna cat se poate te rotund si de dulce.. are integrat in el si un compressor ) deci.. e 2 in unul ) sina .. asa cum ar terbui sa sune un overdrive )dulce, ascutit si ... cu forta si in plu .. mai am un flanger .. care suna de-a dreptul bestia ) e sunetul acela inconfundabil .. gen "unchained melody" plus ... poate oferi o spatialitate geniala... adika poate tine locul unui echo... chiar si unui reverb, este super .. versatil ) merita la preturi... Bossul HM-2 2.000.000( e un pret ok pentru o pedala asa de reusita) sau 55 de euro overdrive-ul 1.300.000 sau 35 de euro flangerul 1.300.000 sau 35 de euro e o oferta zic eu cat se poate de in regula
StratMan Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Fii amabil si spune-ne si modelele pentru overdrive si flanger!
vektor Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Si lasa si niste informatii pentru contact ... mess ceva .... Suna interesant overdiveu ala.. as fi interesat, dar vreau sa stiu mai multe
ciuci Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 din ce orash esti..... ai vrea o pedala grunge digitech + cativa lei pe bossu ala??
Guest neshi3 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 hello! .. scuzati ca n-am trecut pe aci de ceva vreme .. dar stiti voi... vacantza de )) faculta ) de contact ma gasiti pe mess cu id-ul ... "neshi3_3" la telefon ma gasiti la nr de tel 0727341145 ) 24 din 24 ) 7 zile pe saptamana ) deci overdrive-ul si flangerul sunt rusesti.. modelul... nu stiu daca gasesc caracterele necesare dar o sa ma straduiesc ) pot sa le fac poze ) si sa le postez ) oky aa.. sunt din caransebes.. deci totul se face prin posta sper sa ma descurc
Recommended Posts