Mr.Fritz Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 "Un autoturism cu turisti romani s-a cocnit cu masina oficiala a trupei U2, la Zagreb, unde cantaretii se aflau in turneu." Link Cred ca acu sigur vor fi curiosi sa vina si in romania
Guest Lord Katsumoto Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Tipic. Stai sa vezi ce intra astia cu trenu in autocaru de la masterclassu din noiembrie. Mai pupam noi asa ceva la pastele cailor.
Metabog Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hahaha. Imi imaginez, ceva gen un scrasnet puternic si masina se loveste, dupa care soferul roman iese din masina si incepe "Ba sa-mi bag **#$^$ in voi, nu te uiti fah pe unde mergi de **** proasta moashta pe gheata". La care din masina iese Bono si romanu e like... "shiiiiitt...."
Cursedone Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hahaha. Imi imaginez, ceva gen un scrasnet puternic si masina se loveste, dupa care soferul roman iese din masina si incepe "Ba sa-mi bag **#$^$ in voi, nu te uiti fah pe unde mergi de **** proasta moashta pe gheata". La care din masina iese Bono si romanu e like... "shiiiiitt...." daca era fan thrash metal si iesea Gene Hoglan(care e si ditamai animalul) cred ca iesea si cu excremente reale
Guest Lord Katsumoto Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hahaha. Imi imaginez, ceva gen un scrasnet puternic si masina se loveste, dupa care soferul roman iese din masina si incepe "Ba sa-mi bag **#$^$ in voi, nu te uiti fah pe unde mergi de **** proasta moashta pe gheata". La care din masina iese Bono si romanu e like... "shiiiiitt...." Pai da, hai sa mai si tipe romanii nostri sa vezi ce vin astia la turneu sa arunce cu cacao in noi.
Guest Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Mai multe detalii despre accident: http://jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art...,8,9,,172292.jl Pe siteul http://www.jutarnji.hr/ puteti vedea un reportaj de la amenajarea scenei precum si din timpul concertului. Succes tuturor!
Recommended Posts