Guest Gabytz Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 numa bt-u ii original, shi vreo 5% din primul solo(inreg. cu Rocktron Gainiac, shi cu un DD6) Gabytz_UM__first_solo_.mp3
Guest Asgardh Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Daca a-ti vedea cum canta Cristi Gram piesa asta... Oricum.... suna fain solo-ul.
mario_d Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 bravo mr gabytz!imi place sound-ul care il ai si mai mult,imi place ca mereu progresezi.bravo!
John Petrecce Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 numa bt-u ii original, shi vreo 5% din primul solo(inreg. cu Rocktron Gainiac, shi cu un DD6) Fain de tot ! Se apropie de sound-ul lui Petrucci.Piesa e cumva de pe albumul cu Glasgow Kiss?
Guest Gabytz Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 pai sincer nu stiu pe ce album e glasgowu', dar universal mind ii de pe primul Liquid Tension Experiment , din 98
Guest Gabytz Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 bravo mr gabytz!imi place sound-ul care il ai si mai mult,imi place ca mereu progresezi.bravo! mersi f. mult marius, abia astept sa ne vdm...si sa zdranganim ceva ) asa cum stim noi...hehe
valdostana Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 numa bt-u ii original, shi vreo 5% din primul solo(inreg. cu Rocktron Gainiac, shi cu un DD6) Soundul e bunicel!Cam mult delay! Ai in schimb de cuaratat mult la tehnica!Panatia e cam murdarica!Si esti putin nesigur la benduri! Dar esti pe drumul cel bun!Petrucci asta ne omoara pe toti f...l in gura!
Recommended Posts