Guest Rammy Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Va rog sa-mi spuneti cum sa fac sa obtin sunetul si efectul pe care canta cei de la Iron Maiden. Daca nu stiti exact cum se obtine efectul, va rog sa-mi explicati cum sa fac sa sune asemanator. Pedala de efecte este un Korg AX5G; sau daca nu aveti idee cum pot folosi pedala, macar sugerati care sunt setarile din amp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Va rog sa-mi spuneti cum sa fac sa obtin sunetul si efectul pe care canta cei de la Iron Maiden. Daca nu stiti exact cum se obtine efectul, va rog sa-mi explicati cum sa fac sa sune asemanator. Pedala de efecte este un Korg AX5G; sau daca nu aveti idee cum pot folosi pedala, macar sugerati care sunt setarile din amp. http://www.guitar-stuff.net/2006/10/16/gui...itar-amp-setup/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Cineva i-a dat deja lu saracu' 1 star rating. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts