Guest p.addict Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 (edited) Solista sunt eu..nu am multe cunostinte muzicale dar vocea mea suna bine..vreau sa imi infiintez o trupa(am doar 15 ani) de pop-punk sau pe acolo...mi-ar placea sa cunosc persoane cam de aceeasi varsta,care sa nu fie profesioniste,..sa incepem impreuna...stiu sa cant la chitara dar m`am apucat de o luna deci nu stiu cat conteaza...in orice caz...astept propuneri daca aveti si vedem cum merge mai departe Influente muzicale:Paramore,Simple Plan,Good Charlotte,The All American Rejects,Green Day,Jimmy Eat World,New Found Glory,Hey Monday,etc. ID:black_snoOw@yahoo.com Edited July 12, 2009 by p.addict
Guest p.addict Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 mai avem nevoie de baterist si de bassist...dak se poate si de un alt chitarist.. tot in iasi
Guest p.addict Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dar scrie ...si mai jos de titlul principal al topicului,si intr-un post ulterior..din iasi
Guest dan_tyr Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Si eu am tot 15 ani si dorinta la fel dar pacat ca stau la 200 km
Recommended Posts