Silviu_i Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 (edited) Salut.Stiu ca s-a mai discutat despre Backing Trackuri pe forum, dar am vazut ca topicul era cam mort si am zis sa fac altul. Despre ce este vorba: http://www.guitarblast.com/showthread.php?t=10365 BTuri din melodia originala.Sper sa nu fie vreo problema de piraterie, desi nu vad care ar fi.Ca sa gasiti ce aveti nevoie necesita putina rabdare pentru a "rasfoi" toate cele 90 de pagini ale topicului. http://guitarchaos.com/showthread.php?t=7175 Pentru iubitorii de AC/DC backing trackuri LIVE. www.guitarbackingtrack.com si www.guitarchaos.com (pe asta trebe cont) Va stau la dispozitie pt a gasi backing trackuri originale sau cel putin cu voce.Ultimele doua site-uri au mai fost postate in topicul precedent despre BT'uri. Sper sa va bucurati de ele. L.E:Nu va sfiiti sa cereti backing trackuri.Pe guitarblast.com e un tip Orange Goblin care va poate face BT'uri din melodii LIVE.Cheers. Edited July 8, 2009 by slash93
Cursedone Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 nu stiu de unde iti vine ideea de "backing track original", e ca si cum ai spune "negativ original" - daca nu au scos artistii respectivi asa ceva, nu e "original", e tot un fel de copiere a muncii artistului..
Silviu_i Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 nu stiu de unde iti vine ideea de "backing track original", e ca si cum ai spune "negativ original" - daca nu au scos artistii respectivi asa ceva, nu e "original", e tot un fel de copiere a muncii artistului.. M-am referit in sensul ca este BT'ul facut dupa melodia originala.
Cursedone Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 M-am referit in sensul ca este BT'ul facut dupa melodia originala. e dupa un mix mai "vechi" al melodiei facut inainte sa se adauge chitara pe ea... ma rog in afara de 1-2 chiar nu am gasit asa ceva eu am gasit la UFO - Doctor Doctor si Judas Priest - Electric Eye
Silviu_i Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 e dupa un mix mai "vechi" al melodiei facut inainte sa se adauge chitara pe ea... ma rog in afara de 1-2 chiar nu am gasit asa ceva eu am gasit la UFO - Doctor Doctor si Judas Priest - Electric Eye Mai cauta.Vezi ca sunt niste fisiere .mogg.Pe astea le deschizi in Audacity si iti apar toate trackurile melodiei:chitara, bas, tobe, voce, orga, trompeta, cimpoi s.a.m.d.
Cursedone Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mai cauta.Vezi ca sunt niste fisiere .mogg.Pe astea le deschizi in Audacity si iti apar toate trackurile melodiei:chitara, bas, tobe, voce, orga, trompeta, cimpoi s.a.m.d. aha, ms mult nu stiam de faza cu .mogg gasesc pe guitarchaos asa ceva? sau pe alt forum?
Silviu_i Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 aha, ms mult nu stiam de faza cu .mogg gasesc pe guitarchaos asa ceva? sau pe alt forum? Din cate stiu eu nu.Am gasit doar pe asta, dar cine stie.
Guest cormoran Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 foarte tare..... am gasit un Dream Theater - Pull me under foarte fain facut aici zice ca e "original master", insa nu as baga mana in foc... ar fi prea tare http://www.4shared.com/file/72352598/f10f5...ums__Bass_.html
finics Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Sunt si backing track-uri "originale", adica exact ce auziti pe album. Eu am 5 albume Steve Vai.
Recommended Posts