gogi.rust Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Vineri 10 iulie ora 21.00 , la clubul El Grande Comandante din Bucuresti, Str. Viitorului Nr.26, trupa R.U.S.T. va sustine primul concert din seria OPEN GATES OF ROCK ! Intrarea se va face pe baza liberei initiative a fiecarui participant la acest eveniment, portile fiind, asa cum releva foarte subtil titlul, larg deschise. http://www.myspace.com/signofthunder
canstantzin Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 bafta la cantare lui radu si lui razvan ca pe ei ii cunosc. restul membrilor nu le urez nimic ca nu i cunosc
Guest sith Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 bafta la cantare lui radu si lui razvan ca pe ei ii cunosc.restul membrilor nu le urez nimic ca nu i cunosc Merci Constantin! ..Eu le urez Craciun fericit! Uite si afisul:
Guest PhenomenOn Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Bafta tuturor haaha!!!! Sper sa pot veni si eu ... Foarte misto piesele noi de pe myspace!!! Chiar daca le stiam, sunt trase fain
gogi.rust Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Bafta tuturor haaha!!!! Sper sa pot veni si eu ... Foarte misto piesele noi de pe myspace!!! Chiar daca le stiam, sunt trase fain Multumim Andrei, va asteptam .
apocalipsa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 cu ce efect ati tras introul de chitara la sign of the king? imi suna f cunoscut?
gogi.rust Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 cu ce efect ati tras introul de chitara la sign of the king? imi suna f cunoscut? Nu e chitara, e bas cu 8 corzi.
Guest sith Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 cu ce efect ati tras introul de chitara la sign of the king? imi suna f cunoscut? Introul sau preludiul e pe bass cu 8 corzi iar chitara e un ibanez 1820x prestige cu doza piezo
Recommended Posts