laurocontis65 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 are cinrva idee daca se poate seta cursa pedalei ?Multam!
laurocontis65 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 srry.nu e vorba de finetze e vorba de cursa propriu-zisa .Cu Gear Box se vede ca avand pedala la max am mai putin de jumatate din cursa.
ilun Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 seteaz-o pe aia din gearbox atunci ... se poate asta sa fie buba
ebh Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 (edited) M-as mira sa nu mearga. Citeste cu atentie manualul, poate gasesti ceva pe acolo. Eu am un digitech rp355 (deci un procesor mult mai ieftin decat ce ai tu) si se poate seta cursa pedalei. Tot asa, cand l-am luat (nou, sigilat in tipla, deci nici o sansa sa se fi jucat cineva prin setari inainte) cursa era pana la jumatate, poate chiar mai putin. Ma tot chinuiam sa apas cu grija, ca mi se tot schimba din wah in volum (si invers) cand imi era lumea mai draga. Am gasit pe la sfarsitul manualului cum se seteaza si merge ok acum. Edited July 1, 2009 by ebh
carnigetot Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ujitate in manual trebuie sa fie peacolo undeva pedal calibration, daca nu gasesti dute pe www.line6.com la support si fa un thread si marcheaza-l ca intrebare. o sa te ajute cineva deacolo, is foarte de treaba tipii .
Recommended Posts