estebe Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Imi cer scuze anticipat daca intrebarea mea o sa fie sub standardul minim acceptat de inteligenta Prezentarea problemei: Se da un amp single channel ( cu un al doilea pseudo canal numai cu poturi pt vol si distors, deci imparte eq-ul si reverbul cu celalat canal) cu doua imputuri (nu pe canal ci in total) Hi si Lo. Intrebare: este posibil sau nu cu ajutorul unui cablu Y sa conectezi ambele imputuri si sa obtii efectul de imput linking de pe un amp cu 4 imputuri gen Hiwatt? Banuiesc ca nu dar vroiam sa fiu sigur... Intrebare 2: este posibila modarea unui astfel de amp incit fiecare din cele 2 imputuri sa fie destinate unui canal astfel incit sa pot blend-ui vol de la canalul clean cu cel de dist? Sper ca am prezentat problema inteligibil daca nu, revin cu lamuriri. Merci anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 1. nu. hi si lo sunt aprox aceeasi intrare, cu impedante diferite [hi pentru doze pasive si diverse instrumente, lo pentru active] 2. da, daca sunt canale independente. altfel e mult de munca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estebe Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 sint independente in sensul ca se pot schimba cu un footswitch dar au sectiunea de eq si reverbul in comun. La asta te referi? Merci pt raspuns btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 independente in sensu de sectiuni de pre separate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Legion Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Nu poti sa ne spui despre ce amplificator este vorba ? S-ar lamuri multe dileme daca am sti asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estebe Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 (edited) Cum sa nu, e vorba de un laney Vc15. Atasez si o schema pt lamurire definitiva si irevocabila. Una mai mare n-am gasit, sper sa fie edificatoare. Ps. Am incerca to chestie, anume am bagat un jack in inputul Lo in timp ce chitara era bagat in cel Hi si parca se curata un pic tonul, sper ca nu o sa explodeze ceva.... Cum sa nu, e vorba de un laney Vc15. Atasez si o schema pt lamurire definitiva si irevocabila. Una mai mare n-am gasit, sper sa fie edificatoare.Ps. Am incerca to chestie, anume am bagat un jack in inputul Lo in timp ce chitara era bagat in cel Hi si parca se curata un pic tonul, sper ca nu o sa explodeze ceva.... Edited June 26, 2009 by estebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Legion Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Cum sa nu, e vorba de un laney Vc15. Atasez si o schema pt lamurire definitiva si irevocabila. Una mai mare n-am gasit, sper sa fie edificatoare.Ps. Am incerca to chestie, anume am bagat un jack in inputul Lo in timp ce chitara era bagat in cel Hi si parca se curata un pic tonul, sper ca nu o sa explodeze ceva.... Aham. Uitandu-ma pe schema, pot sa spun ca ce vrei tu nu prea este posibil. Cele doua canale ar trebui sa fie independente, si nu sunt. Adica exact cum a spus si Vektor. Daca chiar tii neaparat, orice e posibil. Dar ar fi complicat, si sincer nu cred ca s-ar merita (evident, opinia mea). Link to comment Share on other sites More sharing options...
estebe Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 daca e complicat nici in opinia mea nu merita Nu ma deranjeaza modarea ampului in sine, dar nici nu doresc o interventie sf. Merci pt raspunsuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Legion Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 daca e complicat nici in opinia mea nu merita Nu ma deranjeaza modarea ampului in sine, dar nici nu doresc o interventie sf. Merci pt raspunsuri Uite, poate ar fi bine sa vorbesti cu cativa electronisti capabili sa faca o asemenea lucrare, cred ca ei ar fi cei mai in masura sa-ti zica daca se merita sau nu. In fond, eu nu ma ocup cu asa ceva Incearca sa vorbesti cu oameni gen dark_rain sau overdrive (scuze celor pe care nu i-am mentionat, sper sa nu se ofenseze careva). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts