www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Intrebare

Guest Andrew2

Recommended Posts

Guest Andrew2

Salut baieti, am si eu o intrebare pt cei mai avansati si de ce nu, pt cei incepatori :)! Defapt, mai mult o curiozitate :). Deci: de exemplu .. eu incerc sa invat soloul de la Metallica-Seek and destroy si am tendinta sa sar peste unele note! Fac 3 sferturi din ele.. ! Voi ce ziceti faceti/faceati lafel?Se remediaza "problema" in timp ? Multumesc :)

Guest guitar_man_arad
Salut baieti, am si eu o intrebare pt cei mai avansati si de ce nu, pt cei incepatori :) ! Defapt, mai mult o curiozitate :) . Deci: de exemplu .. eu incerc sa invat soloul de la Metallica-Seek and destroy si am tendinta sa sar peste unele note! Fac 3 sferturi din ele.. ! Voi ce ziceti faceti/faceati lafel?Se remediaza "problema" in timp ? Multumesc :)

Cand inveti,orice melodie ai invata de exemplu soloul de la Metallica, nu incerca sa il faci din start repede.Fa rar pana iti iese bine, fara sa sari peste nicio nota.Cand reusesti sa canti corect, poti mari treptat viteza.Eu cred ca asa se rezolva problema ta.

"Succesuri"

Edited by guitar_man_arad

yeah, a zis foarte bine colegul de mai sus... caci cand nu iti iese ceva, ai 1 din 2 tendinte:

1. sa incerci sa faci solo-ul asha cum poti, desi nu iese bine, si astfel il cam faci greshit, sarind note, sau necantand-ule corect; sau benduri incorecte, in fine

2.sa incerci sa foloseshti un program (gen "Atomix mp3" ..sau sa shtii sa "Windows media player 9 series", pe care il gasesti in Xp SP2 are ce trb) pt a incetini viteza melodiei ( si fara a schimba tonalitatea) si a-l invatza corect, dar mai lent...

Acum, sa shtii ca cel mai bine invetzi solo-ul mai lent la inceput, si accelerezi mai tarziu, in timp;

caci daca il faci greshit diin prima; chiar daca mai tarziu vei avea viteza, iti va fi mai greu sa te dezobisnuiesti de un solo pe care in trecut l-ai invatzat gresit .. crede-ma :)

-deci in Windows media player :

post-7976-1245620808_thumb.jpg

post-7976-1245620846_thumb.jpg

...si poate te vei simti mai bine ...

facand asa in windows media player am scos si eu solo-ul de la Seek and destroy :)

bafta

Edited by Vulgar_display_of_Alex