Guest arosulescu Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 mai sunt 10 locuri si blogul taberei se muta pe saitul http://www.tabarachitara.ro/
Guest arosulescu Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 (edited) arhiva foto din 2008. mai sunt doar 9 locuri. http://www.tabarachitara.ro/Arhiva%20ACUST...%20I%202008.htm Edited July 24, 2009 by arosulescu
Trigger Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 (edited) arhiva foto din 2008. mai sunt doar 9 locuri. http://www.tabarachitara.ro/Arhiva%20ACUST...%20I%202008.htm Super poza de pe randul 3 coloana 4 , de asemenea a se observa interesul fata de ce se discuta acolo la randul 13 coloana 2. Edited July 24, 2009 by Trigger
Guest Rewinder Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Foarte tari pozele ! Se pare ca atzi avut fotograf bun.
Guest arosulescu Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Foarte tari pozele !Se pare ca atzi avut fotograf bun. da...si eu zic ... speram sa avem si anul acesta. De fapt am inteles ca se va face un film ...sau ceva de genu asta ...nu stiu exact.
Guest arosulescu Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 pozele cu cei inscrisi pana in acest moment. Trei dintre ei au fost si la editia trecuta. http://www.tabarachitara.ro/Participanti%2...CAMP%202009.htm
Guest arosulescu Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 mai aveti timp de inscriere doua saptamani.
Guest arosulescu Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 (edited) se pare ca il vom avea printre noi pe edi schneider care va vace un clip cu tabara de anul acesta http://www.schneiderproductions.ro/Site/Welcome.html Edited August 18, 2009 by arosulescu
Guest arosulescu Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ne-am intors....revin cu poze peste cateva zile. Multumim celor care au venit si va asteptam si la editia a treia.
Guest arosulescu Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 (edited) iata o foarte mica parte din poze (intrucat fiecare din noi a avut parte de o sedinta foto de 10-15 minute...) acestia sunt castigatorii celor sase chitare puse la dispozitie de firma HORA S.A (care si-a confirmat dorinta de a sprijini tabara de chitara si la editia a treia) Edited August 31, 2009 by arosulescu
Guest arosulescu Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 (edited) S-au filmat: un spot publicitar pentru pensiunea Ramet , un clip pentru sectia de chitara electrica si un clip pentru flamenco. Vom intra in posesia acestora peste ceva timp intrucat materialul insumeaza 80 de giga si dureaza post procesarea sa. Multumim pentru aceste clipuri lui Edi Schneider (un om de nota 20) si lui Mihai Lazar (un baiat de nota ... 19 ) iata cateva secvente de la filmari Edited August 31, 2009 by arosulescu
Guest arosulescu Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 (edited) poze de ansamblu: natura... vestita pensiune.... de trei stele.... (e o gluma) Edited August 31, 2009 by arosulescu
Guest arosulescu Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 (edited) Pozele sunt facute de mine (cu exceptia celor care prezinta cei 6 castigatori) .. nu ma pricep la fotografie dar asa...ca idee. Voi reveni cu unele profi. tabara a fost foarte foarte frumoasa, participantii s-au comportat exemplar...nu am ce sa reprosez nimanui, mancarea ca la restaurant, conditii foarte bune de cazare, in timpul liber am jucat biliard, am avut masa de ping-pong, masa cu joc de fotbal (nu stiu cum ii spune exact), studiul individual nu a fost trecut cu vederea absolut deloc, 4 ore pe zi de chitara, cursantii au putut migra de la o sectie la alta dupa cum le-a dictat dorinta. Organizarea foarte buna. obiectii: fluctuatii de tensiune destul de dese, preturile de la bar cam piperate. Multumim (eu si Iarina) lui Silvan Stancel, celor 12 participanti (mare pacat ca raman locuri libere la asemenea evenimente frumoase), Edi Schneider, Mihai LAzar, Andras Varga, familiei Iacob, cateilor, pisicilor. Edited August 31, 2009 by arosulescu
Guest Ruin Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Foarte foarte tare a fost tabara! Chiar a fost o experienta care nu as da-o pentru nimic altceva! Va spun sincer, chiar merita, iar daca vreti sa veniti, nu ezitati. Vreau sa le multumesc si eu lui Silvan, lui Andrei, Iarinei si lui Andras ca au facut posibila tabara. Cursurile au fost foarte serioase si bine organizate, mancarea excelenta, conditiile de cazare foarte bune. Tot ceea ce a zis Andrei Rosulescu nimic nu e exagerat sau supraestimat. O clipa nu s-a sarit peste cursuri, cursurile fiind puse pe primul plan. La show-ul final a fost foarte foarte misto si a fost o experienta frumoasa. Singurele minus-uri care le-am sesizat au fost: 1. Mici tensiuni care existau ocazional. 2. Preturile la bar cam mari. 3. Pretul taberei era putin ridicat 4. (Si cea mai importanta) a durat prea putin din punctul meu de vedere.
Recommended Posts