Guest m_man Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 De unde le scoti fratioare ...?? Adineauri cu cornu... acum cu premu... Au facut astia iar restructurari la fanfara sau ai trecut la curatenia de primavara prin pod ??? Glumeam ... Oricum , ca sfat, daca mai ai instrumente de suflat nu te grabi sa le vinzi pe 2 lei. E pacat ! Incearca sa vezi daca mai pot fi reconditionate. Multa bafta !
apocalipsa Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 De unde le scoti fratioare ...?? Adineauri cu cornu... acum cu premu... Au facut astia iar restructurari la fanfara sau ai trecut la curatenia de primavara prin pod ??? Glumeam ... Oricum , ca sfat, daca mai ai instrumente de suflat nu te grabi sa le vinzi pe 2 lei. E pacat ! Incearca sa vezi daca mai pot fi reconditionate. Multa bafta ! 1. nu am pod 2. piesele astea sunt furate dintr-un cavou din bratele mortului 3. as putea sa le vand cu 200 de milioane bucata da' nu stiu sa numar decat pana la 10 4. nu-mi glumele care ma fac sa-mi pierd timpu' intrand pe linkuri idioate primite pe mail Adio!
Recommended Posts