Guest Adi231031991 Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 salutare , momentan cant la o statie cu 2 boxe printr-un procesor , numai ca procesorul nu este al meu si trebuie sa-l inapoiez curand. Nu am bani pentru un nou procesor , ma gandeam daca conectez statia la calculator si bag chitara in placa de sunet , pot scoate efecte asemenatoare procesorului prin pc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andypopa Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Da, cu Guitar Rig sau orice alt soft de ampsim. Faza mai nasoala e ca ti-ar trebui o placa de sunet cu ASIO. Daca n-ai bani se poate rezolva cu Asio4All dar personal, pana acum am avut destule probleme cu el si mi-e dor de vremurile cand aveam Toneport-ul GX de la Line6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 salutare , momentan cant la o statie cu 2 boxe printr-un procesor , numai ca procesorul nu este al meu si trebuie sa-l inapoiez curand. Nu am bani pentru un nou procesor , ma gandeam daca conectez statia la calculator si bag chitara in placa de sunet , pot scoate efecte asemenatoare procesorului prin pc ? cauti frumos Amplitube, bagi asio 4 all si voilla...suna foarte decent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szekely Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 am reusit si eu sa fac sa mearga.... si nu suna decent ... parerea mea ( oricum decat nimic...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adi231031991 Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Da, cu Guitar Rig sau orice alt soft de ampsim. Faza mai nasoala e ca ti-ar trebui o placa de sunet cu ASIO. Daca n-ai bani se poate rezolva cu Asio4All dar personal, pana acum am avut destule probleme cu el si mi-e dor de vremurile cand aveam Toneport-ul GX de la Line6. Nu stiu daca are asio placa de sunet dar e destul de bun pcul ) , mersi mult am sa icnerc azi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristiExitus Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 acuma depinde si ce vrei sa cinti...ce efecte cauti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts