Guest Adriani Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Vand Head pe lampa Studio Pro 150 W, Custom made by Dan Panaitescu, lampi de rezerva noi, in perfecta stare de functionare. Are bucla de efecte, reglaje de ton multiple (tonuri reglabile: Santana , Satriani, Korn, Eric Johnson). 2 canale: Clean si Lead. Este f. stabil si l-am folosit cu mare eficientza pana la aparitia modelului Peavey Satriani JSX. Prin urmare daca nu aveti 1500 Euro ptr. Peavey, va recomand acest Head Studio Pro la numai 450 Euro. Pret nenegociabil.(eu stiu de ce ! Relatii si la tel. 0722.62.33.32. Adi
Guest Adriani Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Vand Head pe lampa Studio Pro 150 W, Custom made by Dan Panaitescu, lampi de rezerva noi, in perfecta stare de functionare. Are bucla de efecte, reglaje de ton multiple (tonuri reglabile: Santana , Satriani, Korn, Eric Johnson). 2 canale: Clean si Lead. Este f. stabil si l-am folosit cu mare eficientza pana la aparitia modelului Peavey Satriani JSX. Prin urmare daca nu aveti 1500 Euro ptr. Peavey, va recomand acest Head Studio Pro la numai 450 Euro. Pret nenegociabil.(eu stiu de ce ! Relatii si la tel. 0722.62.33.32. Adi Up !!
dass101 Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Te rog niste detalii apropo de cite lampi in preamp si ce lampi de final. Thanks
Wyldechild Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Sa mai ridic si eu mesajul ,prietenului si profesorului meu. Sper sa ai bafta la vanzare
Guest Adriani Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Sa mai ridic si eu mesajul ,prietenului si profesorului meu. Sper sa ai bafta la vanzare Merci, vezi ca aveti treaba pe 16 iunie in deschidere la Syndikate. Bafta si salutari Claudiei. Ne vdm la sala. Te rog niste detalii apropo de cite lampi in preamp si ce lampi de final. Thanks Am sa verific cand o sa am o surubelnita (ptr capacul din spate) si te tin la curent. Keep On Rockin'!
Wyldechild Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 pe 16? Cool !!! DECI A-ti AUZIT FRATILOR.....CONCERT R.U.S.T. PE !& IUNIE
Recommended Posts