Guest NightFly Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Stiu ca exista multi ce ar vrea sa isi protejeze compozitiile si nu prea stiu cum. Parca a fost si un topic in urma cu ceva luni pe tema asta pe unde am explicat ce si cum. In Romania, drepturile de autor in domeniul muzicii se administreaza DOAR prin intermediul serviciului Drepturi De Autor din cadrul Uniunii Compozitorilor si Muzicienilor din Romania. Imi ofer serviciile de scrierea partiturilor (compozitiilor) voastre si facilitarea inregistrarii in banca de date a UCMR ADA. Pentru detalii: Stefan OPREA 0727 27 10 13 021/ 345 17 90 mozart_19_81@yahoo.com
Guest NightFly Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ca sa fiu mai clar: va puteti inscrie si singuri partiturile pe formular, eu ma ofer sa transcriu partile melodice/instrumentale pe note dupa dictarea voastra
Borsec Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 O intrebare, sper sa nu te superi si sa raspunzi la obiect : de unde stim ca nu le inregistrezi la UCMR pe numele tau ?
Guest NightFly Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Mersi de Intrebare! Foarte simplu: mergem impreuna la UCMR si va asist in completarea formularului, dupa ce lucram impreuna sa transcriem partile melodice dupa dictare.
Guest NightFly Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Inca mai e valabil anuntul! Exista oameni care vor sa isi scoata bani din drepturi de autor?.. Predau si cursuri de "musical awareness", - cam tot ce inseamna sa vrei sa faci o cariera in muzica. Pe mine nu m-a invatat nimeni...dau si eu din intelepciune mai departe.
Guest mkskcrew Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Vi-l recomand cu incredere pe Stefan . Am lucrat cu el . Nota 10 .
Recommended Posts