PlayerUnk Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 deci azi am avut ocazia de a face topic pentru a afla 40min mai incolo ca nu mai e nevoie....edit..dar hop..nu exista optiunea de delete. nu ar fii ok ca 'propietarul' topicului sa aiba optiunea sa stearga topicul ? (nu stiu daca la posturi se poate dar si acolo se poate implementa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 deci azi am avut ocazia de a face topic pentru a afla 40min mai incolo ca nu mai e nevoie....edit..dar hop..nu exista optiunea de delete. nu ar fii ok ca 'propietarul' topicului sa aiba optiunea sa stearga topicul ? (nu stiu daca la posturi se poate dar si acolo se poate implementa) Nu exista optinuea delete, dar se poate inchide topicul respectiv, si nu va mai aparea posturi in topicul acela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 PlayerUnk vroia sa dea ideea unui "Delete button" stia si el ca nu exista Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 PlayerUnk vroia sa dea ideea unui "Delete button" stia si el ca nu exista Greseala mea. Dar totusi dece sa existe un buton de " delete " la un topic, cand poate ajuta pe altcineva [in cazul in care da search] topicul respectiv. Probabil de aceea nu exista un " delete " button Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerUnk Posted May 27, 2009 Author Share Posted May 27, 2009 pai eu ziceam in cazul topicurilor gresite sau pur si simplu facute din neatentie (ex: intreaba ceva dar dupa ce a facut topicul face un google search si afla respunsul) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 pai eu ziceam in cazul topicurilor gresite sau pur si simplu facute din neatentie (ex: intreaba ceva dar dupa ce a facut topicul face un google search si afla respunsul) Poi atunci sa se documenteze, si daca gaseste e bine daca nu, sa faca un topic nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Dai un report si explici situatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts