mario_d Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Trupa de fusion Headliner, in componenta: Marius Pop - chitara Dan Georgescu - bass Zsolt Molnar - marimba Alex Racovita - clape Marcel Moldovan - tobe va sustine un concert in Big Momou joi, 14 mai de la ora 21. Va asteptam! Aveti ce vedea/auzi!!!
Dimitriyus Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Trupa de fusion Headliner, in componenta:Marius Pop - chitara Dan Georgescu - bass Zsolt Molnar - marimba Alex Racovita - clape Marcel Moldovan - tobe va sustine un concert in Big Momou joi, 14 mai de la ora 21. Va asteptam! Aveti ce vedea/auzi!!! Bilete?
mario_d Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Bilete? la fata loculu da nu stiu cat. afacerea clubului.
Adi91 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 (edited) @marius ( vizavi de filmarea de la festival ) Ce nu mi-a placut : palaria Ce mi-a placut : Totu... Fantastic de fain cantat. Sincer cred ca ai putea sa cantzi pe scena langa ORICE chitarist al lumii ( shi sa shi dai bine, bineinteles ). Felicitari Edited May 13, 2009 by Adi91
Recommended Posts