Rwaninskol Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Cautam chitarist , cu instrument propriu si creativitate... in Bucuresti .. noi cantam pop punk rock... suntem trupa cu piese proprii ... id: rwaninskol am uitat sa mentionez ... chitaristu trebuie sa aibe intre 14 - 16 ani (sa fie scund .. pana in 1 metru 85)
Guest AlinMetallica Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 da de ce asa scund? ceilalti membri cat au? ....ba, acu mi se pare ciudata si ideea mea ca avand 12 ani sa fac trupa cu altii pana in 14... si imi dau seama ca a mea e super exagerata... bine ca nu am postat-o
Guest tibi_cool Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cautam chitarist , cu instrument propriu si creativitate... in Bucuresti .. noi cantam pop punk rock... suntem trupa cu piese proprii ... id: rwaninskol am uitat sa mentionez ... chitaristu trebuie sa aibe intre 14 - 16 ani (sa fie scund .. pana in 1 metru 85) salut, am 14ani si cam asta stiu : si asta: http://www.youtube.com/watch?v=TRGAcqfcWHE...feature=channel si multe altele pe care nu le-am mai postat daca vis e pare ok, da-ti-mi un semn
punkbass Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 sa fie scund .. pana in 1 metru 85 De cand intr-o trupa conteaza inaltimea si nu talentul/profesionalismul?
Burb Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 (edited) sunt mici ma ... vor si ei sa aiba o gasca ... e aiurea sa fie trupa de 15 ani si sa aiba chitarist de 30 ... chiar aiurea ... acum cu inaltimea , da e ciudat ... dar repet sunt mici ... offtopic pt tibi_cool : ai invatat viteza dar inca nu sti de ce canti si ce inseamna sa canti .... invata intai sa simti chitara si sa nu o mai consideri un obiect . incearca sa scoti sunete placute din ea , si apoi treci la viteza . cuvantul parca era virtuos nu vitezoman . succes Edited August 17, 2009 by Burb
Guest AlinMetallica Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 (edited) chitarist lead sau rhytm? si da... MisuLP are dreptate... puneti si voi o melodie... Edited August 22, 2009 by AlinMetallica
Rwaninskol Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 trupa pt care am pus anuntu sa destramat din pacate... acum imi caut oameni pt un proiect asemanator tot punk rock
Guest AlinMetallica Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 eu unu raman interesat... chiar daca am 12 (13 in noiembrie)... problema e ca eu stau in constanta si tu in bucuresti, raman interesant doar fiindca si eu cautam o trupa cu membrii cam de varsta mea daca te intereseaza ce iti propun trimite-mi prin pm, poate facem schimb de piese/piese in stadiu de proiect etc.
Ecco Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ce zici de un chitarist ? Cei drept am aproape 1.85 dar ce conteaza?) ma rg:d Daca mai e ceva valabil PM me
Guest AlinMetallica Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 eu unu raman interesat... chiar daca am 12 (13 in noiembrie)... problema e ca eu stau in constanta si tu in bucuresti, raman interesant doar fiindca si eu cautam o trupa cu membrii cam de varsta mea daca te intereseaza ce iti propun trimite-mi prin pm, poate facem schimb de piese/piese in stadiu de proiect etc. si am cam 1.66
hypermetall Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 fratilor, nu veseti ca topicul e inshis? ca altfel raspundea omu'
Guest AlinMetallica Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 nu e inchis pana nu scrie closed in loc de add reply...
Rwaninskol Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 scz am uitat de accest topic adv se poate inchide .. tnx rgc
Guest AlinMetallica Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 pai n-ai zis ca, acum cauti oameni pentru un proiect asemanator (sau ceva in genu)
Recommended Posts