Guest remus223 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 (edited) Stie cineva unde gasesc un Cort EVL Z4? Am cautat pe majoritatea site'urilor, dar nu am gasit. Daca nu e de gasit, as vrea o alternativa buna cam pe la 1200-1500 RON . De asemenea, vreau sa'mi achizitionez si un amp, dar as vrea niste sfaturi, sunt oarecum clueless Mersi:) Edit: Mentionez ca sunt din Bucuresti. Edited May 6, 2009 by remus223
Guest Geliraden Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 (edited) Incearca sa iei legatura cu cei de la Triola, poate iti trimit ei prin curier. Ei sunt distribuitori Cort in Romania. Pentru amp mergi la Guitarshop, la M&C si la orice alt magazin de instrumente muzicale, incearca si vezi ce ti se pare ca suna mai bine. Bafta! Edited May 6, 2009 by Geliraden
vektor Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Intr-o vreme aveau Cort si in Senia, dar nu am mai vazut de mult ...
Guest remus223 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Multumesc pentru reply-ul rapid. As dori sa stiu daca mai este vreun 'better buy' la banii astia, eventual cu un tremolo, pentru ca mi se pare pacat sa nu am si optiunea asta la chitara Cheers.
onrewind Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Poti incerca si BCRich Outlaw PX3T. La Senia era vreo 1300-1400 RON. Ca amp, mi-a placut seria Roland Cube, din punct de vedere al versatilitatii si al sunetului gain-ului. Depinde pentru ce si cat d emare il vrei
Guest remus223 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 (edited) @ postul de mai sus. Pai, vreau sa zdrangan prin casa, temporar cel putin , dar nu vreau sa fac rabat la performanta, chiar si asa. Ma gandeam la un Fender G-Deck Junior, oare isi face banii? Sugestia pare buna, o sa caut niste reviews pe net, sa vad ce si cum:) ms fain. Si o alta intrebare: Ce e ala floyd? o.O Edited May 7, 2009 by remus223
Recommended Posts