Nightlight Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 (edited) . . De o saptamana ma joc cu jam track-uri si m-am decis sa fac o inregistrare. PS: Cred ca este o problema cu player-ul incorporat pe forum. Cand dau play pe el, chitara se aude "bleaga". Dar mp3-ul suna cum trebuie. Blues_Guitar_Backing_Track_in_Bm_improv.mp3 Edited April 24, 2009 by Nightlight
Nightlight Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Am vrut sa fie mai pe fundal. Daca dadeam mai tare cred ca as fi stricat asta. Dar acum ca ai zis, o sa deschid proiectul si o sa mai joc putin cu volumele
Quetzalcoatl Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Am vrut sa fie mai pe fundal. Daca dadeam mai tare cred ca as fi stricat asta. Dar acum ca ai zis, o sa deschid proiectul si o sa mai joc putin cu volumele Pai dimpotriva trebuie sa ai destul volum ca sa fii auzit si sa nu ii surclasezi restul trupei
Nightlight Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Acum mi se tot blocheaza pc-ul si nu pot umbla la volume se pare. Dar intru maine. O sa mai umblu la volum la asta si o sa mai fac cateva improvizatii noi Rock on!
Nightlight Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Adica ti-a placut? Si asa cum este acum, mai ambientala?
Nightlight Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Daca te referi cu ce program am inregistrat, acela este Audacity.
Recommended Posts