Guest Death Poop Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 scuze ca ma folosesc de topic-ul tau.. stie careva ce ar trebui sa fac (exercitii sau nu-stiu-ce) ca sa pot canta mai sus?..daca intelegeti ce vreau sa spun
k9lyn Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 stiu stiu................. nu cant bine dar din membri care suntem in trupa eu am cea mai "buna" voce doua cuvinte : minciuna. Eu is mai bun decat tine insa nu la capitolul cookie monster and stuff. (primul meu post,damn)
Guest Cãtãlin himself Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 tu ai voce mai buna te provoc ! canta asta: End of passion play, crumbling away I'm your source of self-destruction Veins that pump with fear, sucking darkest clear Leading on your deaths construction Taste me you will see More is all you need You're dedicated to How I'm killing you ceilalti vor decide cine e mai bun! accepti?!
Guest Death Poop Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 tu ai voce mai buna te provoc ! canta asta: End of passion play, crumbling away I'm your source of self-destruction Veins that pump with fear, sucking darkest clear Leading on your deaths construction Taste me you will see More is all you need You're dedicated to How I'm killing you ceilalti vor decide cine e mai bun! accepti?! master of puppets! arghhhh!!! scuze...
Guest Death Poop Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 puneti si voi audio aici si hotaram noi cine e mai bun the final fight! heh sau hotarati voi in trupa
k9lyn Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 tu ai voce mai buna te provoc ! canta asta: End of passion play, crumbling away I'm your source of self-destruction Veins that pump with fear, sucking darkest clear Leading on your deaths construction Taste me you will see More is all you need You're dedicated to How I'm killing you ceilalti vor decide cine e mai bun! accepti?! YOU'RE ON, BIIIAAATTCCHHH ! Just kidding, dar da, provocare acceptata. Doar ca te rog, alta melodie...
k9lyn Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Hai ca ati dat-o rau de tot in penibil..... Daca crezi ca asta e penibil, asteapta sa auzi "cantarile" noastre . Adevarul e ca si mie mi se pare un pic penibil...I mean i suck, catalin sucks (more) deci nu vad motiv sa impartasim bullshiturile noastre voua. Cred ca o vom rezolva intre noi si niste prieteni problema.
Vladimir Tepes Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Bun ii vinul ghiurghiuliu Cules toamna prin tarziu Mai pe bruma, mai pe-omat Mult mai beu si nu ma-mbat M-am jurat ca n-oi mai be Dar eu nu ma pot tine Bun ii vinul, bine-mi place Nu stiu viei ce i-oi face Vinisor de poama rara Se suie-n cap far' de scara Vinisor de boghi verzi Face pe om de nu-l vezi Bun ii vinul si gustos Cind il bei cu om frumos Dar de-l bei cu om urat Se opreste vinu-n gat accepti provocarea pe versurile astea sau nu?
Guest Thorgrim Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 am facut un cover vocal la whiplash.pot imita destul de bine stilul lui james dar a intervenit o problema a inceput sa ma doara gatul al dracului de tare. ce sa fac? 1. Trahisept cu miere si propolis cam 5-6 pe zi 2. Badijonari cu albastru de metil in gat sau Decasept 3. Repaos vocal o saptamana (NU VORBI, NU SOPTI, NU MARAI, NIMIC!!!!) 4. Nu mai imita pe nimeni!
Guest AlinMetallica Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 (edited) am facut un cover vocal la whiplash.pot imita destul de bine stilul lui james dar a intervenit o problema a inceput sa ma doara gatul al dracului de tare. ce sa fac? eu am tusit o zi intreaga dupa ce am incercat sa fac cover dupa violent revolution... si la phobia nu am mai avut curaj defapt nu mai am curaj mai la nimic thrash sau mai rau death... prefer ceva mai "normal" -> adica mai light... un heavy, un hard, dar oricum nu prea am voce... Edited October 28, 2009 by AlinMetallica
Recommended Posts