ebh Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Am o mica problema la un stratocaster si caut o solutie: mi-ul subtire aluneca foarte usor de pe grif (in special la pull-off uri sau vibrato). La ce as putea sau trebuie sa umblu ca sa scap de asta, daca se poate? Mai am o chitara, un semi-hollow vintage si nu am probleme cu asa ceva, deci e aproape sigur de la chitara/set-up. Merci!
apocalipsa Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 probabil tre ca calutu ala pe care vine coarda sa il muti mai spre corzile joase ev toti calutii din aproape in aproape. acu mai depinde daca e strat sau e ceva chinezarie. daca e copie de strat atunci e posibil sa fie naspa chitara...
ebh Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 E strat, nu chinezarie. Din pacate faza cu "calutii" nu prea merge, cred ca e tot bridge-ul montat putin mai jos decat ar trebui. Mai am o intrebare, poate se pricepe cineva: exista vreo metoda mai "desteapta" de a monta/demonta pickguard-ul la straturile cu 22 de fret-uri? Trebuie scoasa doza de neck inainte si insurubata ulterior, sau tot gat-ul scos? E foarte nasol sa bag doza respectiva, montata pe pickguard si cu toata chitara "asamblata" (cu neck). Merci!
Recommended Posts