Adi91 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 (edited) Postez aici 2 piese cantate in fatza liceului in cadrul Cupei Vivat Academia ( ). Prima cu solistica compozitzie proprie peste negativul Robben Ford( deh, ca tot e la moda), a 2-a Buckethead - Way to Heaven cu mici adaptari shi improvizata de la un punct incolo( de pe la 1:30 ). Scuzatzi gherlele, sunt numeroase, asta este, emotzii shi de alea. http://www.youtube.com/watch?v=3U7P6r72aoY Edited June 18, 2009 by vektor you're welcome
dani Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 @maur : Merci Alte opinii? Critici ceva? Orice atentie la benduri si la ritm.pe alocuri parasesti cu desavarsire gama in care e negativul:P.. incearca sa canti cat mai aerisit:)se cam incurca notele acolo(e normal ca doar esti pe drive) dar sunt metode de a face fiecare nota sa sune fara sa fie deranjata de cea de dinainte:) succes la cantat.
Adi91 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Azi am fost pana la un prieten, si-a luat omu un line6 POD Studio GX.. am dat jos negativu de la duelu 92, si asta a iesit : P.S. : Ar putea un admin sa schimbe titlu in " Inregistrarile mele" sau ceva de genu? Merci mult Cica_duelul.mp3
carnigetot Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ma... simte mai mult ce canti.. nus ta asa de bleg... in rest ai o tehnica buna imi place cum suna P.S: dupa freaza ta nas fi zis cati place buckethead )
Adi91 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Vezi ca pe piesa lui Robben Ford esti destul de rar in aceeasi gama cu armonia. Cealalta e OK. Cu fiecare ascultare devin tot mai constient dammit What about the audio one?
Adi91 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Sa nu pocesc si eu frumusetea asta de melodie? 1
Adi91 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 ce naspa iti atarna corzile:)) Bine bro e si nespalate... uite-asa-ti raspund si-mi apare iar threadu la active ... hai mai ascultati, prima nu-i asa amarata pe cum incepe ... nici a doua ...
Adi91 Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 (edited) Sechele lasate de incomparabilul Shawn Lane si delirurile lui lente . Cand am auzit prima oara Temporal Analogues of Paradise mi-am pierdut mintile [/url] Edited November 13, 2013 by Adi91 2
Adi91 Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Brutus - Brutus (2010) Norway Primele 4 piese, am incercat sa cant mai aproape de original dar nu prea pot 1
Recommended Posts