Guest Lupoaica Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 www.myspace.com/miaunet Stiu ca nu au o calitate grozava , dar se aude vocea relativ ok. As vrea niste sfaturi de imbunatatire, eventual o recomandare de prof de canto mai pe rock asa (oare exista asa ceva?). Prima piesa este inregistrata la sala cu fosta trupa, pe o voce mai groasa, cu microfonul la sala de repetitii. To what i love este cu clapa, de la ora de canto de pe cand m-am apucat (acu 2 ani), coverul pink floyd este dinainte de orice canto, I wonder este o improvizatie, chitara este pusa peste si este cam aiurea. Tell me that i'm dying este din sala de repetitii si se aude infect . Astept pareri si sugestii, dar va rog nu fiti rautaciosi. Stiu ca nu am o voce excelenta si mai am foarte multe de invatat. Mersi
Vulgar_display_of_Alex Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 scz la ce net am, nu pot sa le vad; Te-as ruga sa le pui aici, in format mp3, daca poti, ca le putem asculta si downloada cu usurinta; Numai bine
Guest Lupoaica Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 scz la ce net am, nu pot sa le vad; Te-as ruga sa le pui aici, in format mp3, daca poti, ca le putem asculta si downloada cu usurinta; Numai bine sper sa mai reusesc, n-am mai lucrat de mult cu forumul nou 48_tell_me_that__s_i__m_dying_final_version.mp3 5_MP3_cut.mp3 Escape_from_ordinary___Heart_of_darkness.mp3 pink_floyd_actual_try_2.mp3 sound_nou_mix.mp3 Sound_nou.mp3
Vulgar_display_of_Alex Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 scz iar; imi face mari figuri netu; nu pot momentan sa o downloadez; sper dar sa vorbeasca altcineva intre timp; poate cineva asha experimentat cu vocea, si nu sa-ti spuna decat "suna bine" sau "nu suna bine acolo..." ... ca mine ciao
Recommended Posts