Guest fhranke Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 as vrea sa.mi cumpar o chitara acustica la 250 lei , l.am vazut pe unu care a scris ca e buna o chitara acustica stagg la 250 lei ; eu nu am vazut vreo chitara stagg la acest pret pe net sau la magazine. am gasit o aria aw15 care nu e rea
Vulgar_display_of_Alex Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 UP ! Avem nevoie de cineva care a pus mana si pe un Stagg si pe o Aria, ca sa auzim diferenta; sau cel putin, un posesor Stagg/Aria sa ne spuna ce parere are despre ea; eu nu cunosc aceste firme.
Guest barbu Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 UP !Avem nevoie de cineva care a pus mana si pe un Stagg si pe o Aria, ca sa auzim diferenta; sau cel putin, un posesor Stagg/Aria sa ne spuna ce parere are despre ea; eu nu cunosc aceste firme. mai degraba itiiei horstagg-urile alea..is din carton presat...ce sa zic..nici aria nu bubuie....sunt chitari low entry..la ce te astepti la banii8 astia..mai bine urmareste forumul..si iti cumperi ceva secioonjd..da mult mai bun...renunta la ideea asta....stratos...stagg...si alte prostii..in felu asta iti mai strnagi si tu nijte bani..k fara o chitara buna..nu prea evoluezi..
Guest AlinMetallica Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ar fi prima ta chitara ? daca da da-mi un mesaj ... ptr ca as avea o propunere pentru tine
Guest fhranke Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ar fi prima ta chitara ?daca da da-mi un mesaj ... ptr ca as avea o propunere pentru tine Cam ar fi
Recommended Posts