Guest Valek Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Creat de domnul Tudoran, este o copie fidela a originalei pedale renumite, Fuzz Face. Tranzistorii sunt pe baza de germaniu/siliciu, la alegere, deoarece a facut niste sloturi pe PCB ca sa pot schimba cand doresc piesele. Sound-ul este autentic, vintage. Daca e pe baza de germaniu sound-ul pare sa aduca a hendrix mai mult decat siliciu, care reda un fuzz prea puternic, insa acesta poate fi scos doar din potentiometrul de volum al chitarii (10 - full fuzz, 3- perfect clean). Din punct de vedere al constructiei fizice este calitate superioara, cutia de metal rezistent, potentiometre rezistente, switch bun. Per total este o pedala foarte buna (pentru mine), exact ceea ce cautam. Cat despre constructorul pedalei, domnul Tudoran mi-a facut-o rapid, ba chiar mi-a oferit si o cutie mai buna, posibilitatea sa schimb tranzistorii si alte avantaje; suport telefonic si interes fata de client ridicat. Recomand Analog Sound! Inregistrari nu are rost sa pun deoarece sunetul din pc nu e cel care iese din amp. Daca o sa fie vreo sansa am sa pun o inregistrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Muse Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Ca fapt divers , uitandu-ma peste PCB am vazut ca a folosit tranzistori AC128 exact ca la FF-ul clasic , sunt foarte greu de gasit in Romania , stiu asta din propria experienta.Pe ce amp ai folosit pedala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Ca fapt divers , uitandu-ma peste PCB am vazut ca a folosit tranzistori AC128 exact ca la FF-ul clasic , sunt foarte greu de gasit in Romania , stiu asta din propria experienta.Pe ce amp ai folosit pedala? VOX AD30VT si Fender '65 Twin Reverb Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 da, am facut si eu treaba buna cu dl Tudoran, il recomand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Am revenit cu un sample. Cantat pe Kustom tube12a cu un booster bad monkey pe la 10%. 20100218_223534.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts