Guest dana29 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 nu afecteaza vocea dar afecteaza tonalitatea daca ma intelegeti. nimeni nu ar vrea sa vada pe cineva pe scena care mai mult ..."rage" decat canta...
Guest Tanase Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 nu afecteaza vocea dar afecteaza tonalitatea daca ma intelegeti. nimeni nu ar vrea sa vada pe cineva pe scena care mai mult ..."rage" decat canta... corect dar totusi Habar n-ai nu folosesc vodka niciodata n-am folosit dar vodka incalzeste vocea...deci n-are nevoie sa mai raga fii mai argumentativa te rog o zi buna
Hix Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 (edited) Incalzitul vocii dat de vodca si-n general de bauturile tari e pt. ca alcoolul in cantitati mici e vasodilatator. De-asta daca bei niste vodca iarna ai impresia ca te incalzesti. In cantitati mici n-o sa faca rau insa alcoolul are tendinta sa deshidrateze deci trebuie compensat cu apa . In mod direct nu afecteaza corzile pt. ca nu le atinge. Daca se ameteste vocalul normal ca va canta aiurea insa ). Edited May 10, 2009 by Hix
Guest Tanase Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Incalzitul vocii dat de vodca si-n general de bauturile tari e pt. ca alcoolul in cantitati mici e vasodilatator. De-asta daca bei niste vodca iarna ai impresia ca te incalzesti. In cantitati mici n-o sa faca rau insa alcoolul are tendinta sa deshidrateze deci trebuie compensat cu apa . In mod direct nu afecteaza corzile pt. ca nu le atinge. Daca se ameteste vocalul normal ca va canta aiurea insa ). asta da, e un argument repet, nu folosesc
Fictum Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 daca e sa raspund exact dupa cum imi cere intrebarea din topic... Ai vazut un om beat care sa cante frumos/bine? Eu nu am vazut
Guest Tanase Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 daca e sa raspund exact dupa cum imi cere intrebarea din topic...Ai vazut un om beat care sa cante frumos/bine? Eu nu am vazut MInculescu...every damned time:))
Guest Thorgrim Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 OK, Vodka afecteaza, orice bautura alcoolica sau acidulata afecteaza corzile vocale. Stoarce o lamaie intr-un pahar si fa gargara. Asta iti stimuleaza glandele salivare.
Recommended Posts