Mihai_N_ Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 cumpar chitara clasica sau acustica.doresc sa o fac cadou deci sa nu fie foarte scumpa preferabil reghin.este pentru un incepator.Daca se poate as dori un raspuns cat mai rapid.
Mihai_N_ Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 chiar nimeni domne?Se pare ca va trebui sa o cumpar noua de la muzica gasesc eu un reghin amarat pe acolo.
ilun Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 (edited) prea scumpa aia din signature de la mine???...dc nu, da PM sau yahoo (vezi profile) Edited February 6, 2006 by ilun
Guest gnrmarius Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Gasesti chitare acustice o gramada la Muzica,de la Reghin pana la Fender(sper).Preturile variaza... Bafta!
vektor Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Magazin Rapsodia, Piata Alba Iulia ... toata oferta Reghin/Hora fara "adaosu' comercial" din Muzica
Guest TimeRobber Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 chiar nimeni domne?Se pare ca va trebui sa o cumpar noua de la muzica gasesc eu un reghin amarat pe acolo. Am eu o jucarie bunutza , cu care am cantat de 2 ori in spectacol ! E o chitara western Hora , electro-acustica , cu preamplif , si egalizator Pro- AteN cu 5 reglaje ( din strainatate ) , plus ca are corzi Fender si plus ca dau si Husa Proel !! sa stii ca e oferta serioasa , si chitara e in stare Impecabila ... 0741069080 , sau pe mess zztimerobber , si ma numesc Peter
cronos Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 vezi ca are de vanzare mircea19 are un topic pe aici da o clasica parca 2 milioane
Recommended Posts