www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Buba Mare

Guest black3eman

Recommended Posts

Guest black3eman
Posted

Tocmai de curand mi-a ajuns ibanezul srx 590 .... si inca de cand l-am incercat am observat ca la corzile La si Re dupa tastele 14,15 nu se aude nici un rahat... suna de parca ar falsa. la inceput m-am gandit ca e de la corzi... is elixir.... dar daca la Mi si Sol nu am probleme poate ca e de la gat sau bridge.poate setupul a fost facut prost. need help pls... in cazul in care ati avut o problema similara...

Posted

verifica-l daca falseaza cu un acordor

vezi sa nu fie corzile prea lasate pt ca daca ai griful putin curbat sau o tasta mai inalta iti va bazai mai tare decat trebui si-ti va omora sunetul brusc, in functie de caz

vezi daca griful este curbat spre exterior, daca e spre interior n-are nimic, doar sa nu fie prea mult

de unde tia venit basul? e nou?

Guest black3eman
Posted (edited)

nou noutz... mc music...cred ca il trimit inapoi...si mai are o buba... un surub de la capacul de la bateria de 9 V cand am incercat sa deschid... a iesit cu tot cu piulita din care trebuia desfiletat... am conectat bassul la un tunner si era in ordine! era acordat. :|

Edited by black3eman
Posted (edited)

unde sa-l trimiti? iei legatura cu cei de la mcmusic si mai bine vii in iasi cu basul, in manuta, ca sa fii sigur ca se remediaza problema, transportul e un factor important in "sanatatea" intrumentului

un bilet la priscom bt-is e 18 lei, dar poti lua si trenul care e mai ieftin

PS: e vorba doar de un reglaj, se rezolva usor

Edited by Bassmann™
Guest black3eman
Posted

mersi mult pentru idee :) nu stiam ca este mcmusic in iasi... am fost chiar weekendul acesta si nu stiam de un alt magazin decat cel de la guitarshop care e pe undeva pe stefan cel mare... imi poti spune te rog unde pot gasi mcmusicul din iasi? ms mult pentru ajutorul oferit :):)

Guest EldesT
Posted
mersi mult pentru idee :) nu stiam ca este mcmusic in iasi... am fost chiar weekendul acesta si nu stiam de un alt magazin decat cel de la guitarshop care e pe undeva pe stefan cel mare... imi poti spune te rog unde pot gasi mcmusicul din iasi? ms mult pentru ajutorul oferit :):)

Magazinul e pe Bd-ul Independentei nr.26

E:"GuitarShop" in Iasi? probabil e Prosound sau Muzica.

Posted (edited)

ai aici o harta cu zona centrala si mai multe repere ca sa te poti orienta

proguitar nu este in iasi, dar cei de la prosound colaboreaza cu proguitar si astfel poti sa cumperi instrumente din iasi prin comanda de la proguitar, orice

sau guitarshop...bla bla, nu-s aceleasi?

post-3082-1237316311_thumb.jpg

Edited by Bassmann™
Guest black3eman
Posted

si inca o chestie interesanta... m-am certat cu un prieten azi pe tema asta. pe certificatul de garantie scrie ca tot ce trebuie sa mai pastrezi dupa ce dai comanda e de ordinul de plata (factura) si cu garantia (cred ca si bassul :) ) ... si el imi spunea ca trebuie sa pastrez si cutia. e adevarat? adica... what the fuck... it's just a box :) nu stiu... cutia sper sa o mai gasesc in caz de ceva... dar nu cred ca e mare tam-tam daca ma duc la ei pur si simplu cu bassul in husa... eu cer doar un setup ca lumea... nu cum mi l-au dat. Thnx again guys pentru sfaturi :)

Posted

in general e bine sa ai si ambalajul produsului pt ca el trebuie trimis la un service central si daca-l pui intr-o punga de plasit s-ar putea s-ajunga la destinatie doar un buton (deh, curieratul)

fiind vorba de-un instument, vino cu el in husa, e bine asa

sa ai toate documentele! spui ca e nou, bla bla

Guest Calin
Posted (edited)
in general e bine sa ai si ambalajul produsului pt ca el trebuie trimis la un service central si daca-l pui intr-o punga de plasit s-ar putea s-ajunga la destinatie doar un buton (deh, curieratul)

fiind vorba de-un instument, vino cu el in husa, e bine asa

sa ai toate documentele! spui ca e nou, bla bla

Vei avea tot sprijinul din partea colegilor mei de la Iasi! La noi nu e nevoie de bla, bla...Doar daca cineva ascunde adevarul...

Calin

Edited by Calin