Guest mkskcrew Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Salut . Am si eu o intrebare , unde pot inscriptiona o pana cu un nume sau un desen ? Si cam cat ar costa ?
Demos Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Sau vezi ca trebuie sa fie prin orasul tau "imprimari" si acolo se imprima fel de fel de nebunii pe tricouri , cani , pernute etc , incearca si cu pana dar ma tem ca , cu timpul materialul imprimant o sa se ia .
Guest Muse Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Da-i un pm lui Cosu , ca si rgc-u a imprimat niste pene care le da cadou la concursu de improvizatie pe backingtrack.
Guest mkskcrew Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 (edited) Ah...o sa incerc cu "tampografia" . Nu cred ca fac la "Imprimari" , dar o sa incerc . O sa-l intreb si pe Cosu . Multumesk . Edited March 16, 2009 by mkskcrew
Guest Cycler Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Daca vrei doar una si ti-e ok un desen monocromatic, poti incerca gravura laser. Tampografie/serigrafie nu prea renteaza in tiraje mici.
Guest mkskcrew Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Daca vrei doar una si ti-e ok un desen monocromatic, poti incerca gravura laser. Tampografie/serigrafie nu prea renteaza in tiraje mici. Aham..:-? . Eu vreau un scris defapt , un fel de logo . O sa caut pe internet o firma , care se ocupa cu asha ceva , ca sa aflu si preturile . Multumesc .
Recommended Posts