www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dupa cum unii amici de-ai mei de pe aici au alfat... intre timp mi-am luat un Ibanez BTB 205 TYF.

E adus in nov. 2005 in tara si suna mai mult decat ok... Dar...

Nu prea ma coafeaza cine stie ce in sensul ca are 5 corzi... Eu mi-s clasic si nu ma prea impac cu si-ul gros... Cu alte cuvinte ma cam **** (scuzati expresia) pe ideea de a pune mai mult de 5 corzi la un bas.

Acum avand in vedere ca basul este nou si arata si suna impecabil dar are 5 corzi ceea ce nu-mi convine deloc (am observat asta dupa 2-3 repetitii) vreau sa-l skimb cu altul dar cu 4 corzi eventual mai scumputz si care sa sune la fel de bine. Am precizat mai scumputz pentru ca nu cred ca se pune problema de bani... diferenta la mine constand in a 5-a coarda pe care eu o consider inutila.

Daca nu va grabiti, basul se poate vedea / auzi la concert in Club Viking pe 7 feb.

Pe scurt... bas in 5 corzi pe unul in 4 dar la fel de bun. Astept oferte serioase ca la carcotit suntem toti buni. :wink:

Multumesc.

EDIT: ma gasiti si la telefon 0721 74 52 66

Edited by Catalin S.
Guest p_aciulea
Posted

cat vrei pe el?? sau vrei doar schimb??

btw, ce s-a intamplat cu Grosmann??

Guest seraphx
Posted

btw, ce s-a intamplat cu Grosmann??

cica e la mine grossmannu :)

Guest fluffyone
Posted

Moama ce garda mica are bassul in poze? Probabil ca cineva a stat mult sa il regleze. Cum se canta pe el?

Posted

Moama ce garda mica are bassul in poze? Probabil ca cineva a stat mult sa il regleze. Cum se canta pe el?

Hehehe, sa traiasca acel "cineva"... Se canta super bine la capitolul asta... :) dar "altceva" ma doare la el... faza cu 5... :)

P.S. De altfel pe alte forumuri am specificat exact durerea... :)

• 1 month later...
Guest BeeBoo
Posted

Hai bre, n-ati gasit oi un bas cu 4 corzi pana acum ? :)

bre ........ eu am un cort action de vinzare . stare f buna. pret 300 euroi cu tot cu husa.

pentru cei interesatzi beeboo@nerv.ro . dati-mi un mail

dau si o poza cu el mai jos

bre ........ eu am un cort action de vinzare . stare f buna. pret 300 euroi cu tot cu husa.

pentru cei interesatzi beeboo@nerv.ro . dati-mi un mail

dau si o poza cu el mai jos

sper sa fi luat poza acu

post-1032-1142888776_thumb.jpg

post-1032-1142889115_thumb.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.