www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Incercarile Mele

Recommended Posts

Guest TheFly
Posted

3 "cantecele" cu actuala chitara Vintage V100 si amplificatorul Vox AD15XL. Sunt destule greseli ca la un incepator, de, dar sunt primele inregistrari si sunt curios ce parere aveti.

Un mic fragment din Rocket Queen (Guns N Roses) - refrenul si pasajul intermediar care face trecerea catre a doua parte a cantecului. Nu este foarte exact si mai are unele scapari de mana pe grif, dar cred ca suna accpetabil pentru inceput.

rocket_queen.wma

Partea ritmica din Sweet child o' mine - am incercat sa prind toate progresiile de baza. Lipsesc intro si solourile pe care nu reusesc deloc sa le invat :D . Pacanelile alea care se aud din cand in cand in prima parte sunt de la messenger. Am tras piesa cu amplificatorul conectat la placa de sunet iar programul cu care am preluat semnalul a inregistrat si sunetul de la mesaje de pe mess :)

sweet_child_o_mine.wma

Departe de mine scopul de a canta exact ca Slash, cand vad concertele lor de acum 20 de ani si vad cum canta la varsta mea, imi dau seama ca cel mult la alcool si tarfe pot sa ma apropii de el :) , nu si la cantat in conditiile in care m-am apucat acum 1 an de asta.

Una dintre piesele mele favorite, in special cand este cantata de The Corrs :D . Este inregistrata pe la 3 dimineata, mai sunt unele scapari de acorduri, dar in principiu cam asa suna intr-o varianta basic. Este cam jumatate din ea, lucrez sa o invat pe toata pentru ca nu e chiar grea si sper sa revin cu o varianta imbunatatita.

Everybody_hurts.mp3

Aceasta este o "compozitie" proprie inspirata de despartirea de o domnisoara (nush' ce motiv o fi avut sa ma paraseasca, ca nu m-a auzit cantand niciodata :) ). Este ceva mai veche, de asemenea inregistrata dupa ora 3 dimineata cu fosta chitara (un Peavey Raptor). A fost o chestie spontana, fapt pentru care nici nu am notat acordurile si le-am uitat ;) ,astfel ca neavand experienta in transcrieri, mi-e imposibil sa imi dau seama acum ce am vrut sa fac acolo.

prima_auditie.wma

Rog sa se pronunte criticile si aprecierile (daca o fi cazul). Ma intereseaza in special ultima piesa iar daca poate sa imi zica cineva macar ce acorduri am folosit acolo daca nu si paternul, as fi foarte recunoscator :D !

Guest TheFly
Posted

Multumiri pentru aprecieri si pentru curajul de a avea singurul comment pana acum. :)

Vad ca rocket queen se downladeaza destul de bine. Din pacate nimeni nu mai zice nimic :) si piesa personala vad ca place , ceea ce ma bucura.

Guest TheFly
Posted (edited)

Multumim frumos! :)

This one is with great thanks to Izzy Stradlin :)

14_years.wma

Edited by TheFly