Alin N Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 (edited) nu stiu daca mai e vreun topic asemanator [sincer sa fiu nu am dat search, doar m-am uitat in primele vreo 8 pagini de la cafenea]. ma gandeam ca suntem totusi ceva chitaristi si prin ploiesti. de ce sa nu ne strangem [o data pe saptamana, pe luna... cum poate fiecare] la o bere ceva, un pahar de vorba, eventual si o cantare? propun sa ne intalnim din cand in cand in irish [acolo intre winmarkt si omnia]. anyone? Edited February 25, 2009 by metal_messiah
Alin N Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 bun! haideti si altii! stiu ca mai sunt ploiesteni pe forum!
Guest R.M.O. Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 de cand n-am mai baut eu o bere :-J.... abia astept vara..... oricum... merge berea aia:D
walk_the_faded_line Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Haaha:) ce faci Aline:D? poi sunt chitaristi ploiesteni pe forum ,ramane doar sa ii facem sa vina
Guest CristiZgarieNori Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ce de chitaristi in ploiesti, treceti pe la MC sa va cunosc si eu si hai cu berea aia
walk_the_faded_line Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ce de chitaristi in ploiesti, treceti pe la MC sa va cunosc si eu si hai cu berea aia Cristi fost Sedativ cumva?
Guest Gratisyahu Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 In fiecare luni in Irish, dupa orele 20 este open stage. Clape, chitara si voce. [sper ca asta ti-a ajutat cauza, aline]
Guest Gratisyahu Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Lunea viitoare, concurs. Intrarea 5 Ron. Premii in bani. Urmeaza sa va zic mai multe detalii cand am sa stiu.
Guest IrishEvents Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Bun...uitati cum sta treaba..LUNI 3 AUGUST in IRISH PUB din Ploiesti se organizeaza ceva gen talent show..Daca sti sa canti la voce sau orice instrument sau ai vreun talent artistic referitor la muzica te asteptam acolo...Intrarea va fi de 5 lei pentru toata lumea iar toti bani stransi pe intrare vor fi acordati ca premiu celui ce va reusi sa impresioneze cel mai mult publicul..Preferabil sa se vina cu instrumentele personale..Ce sa mai zic decat ca va asteptam si mult noroc!!
Recommended Posts