Alin Rosulescu Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Ai mare dreptate John. Multam fain pt sfaturi.
Guest Hiro Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 +1 Deenman si John O chitara confortabila si care sa arate bine, sa VREI sa canti cu ea de fiecare data cand o vezi. Hardware'ul poate fi schimbat atata timp cat chitara e lucrata si legata bine.
Alin Rosulescu Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 avand in vedere faptul ca in banii de care dispun nu voi gasi o chitara cu floyd bun, m-am cam reorientat catre ceva cu bridge fix iar in acest moment ar fi 2 variante: 1. Schecter Omen 6 2. Kramer Imperial S-404S MB - pe asta am gasit-o azi la www.musicdepo.ro. Din ce am mai vazut pe net Kramer sunt o divizie a Gibson. Ati vazut ceva Kramer-uri pana acum?...
mu5ai Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 mai pune bani si ia-ti de la guitar shop fenderul ala mexican cu humbucker in bridge si floyd rose II...era in jur de 20 mil...pt 2+3 luni cat iti mai ia sa ii strangi, ai si floyd misto si orice iti poti dori de la o chitara pana in 1000 euro
Recommended Posts