lex Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Salutare . Am fost aseara la concert Luna Amara si au cantat si baietii de la Tep Zepi in deschidere , iar chitaristul avea un efect foarte interesant , stompbox destul de mare care avea in stanga o pedala de expresie si scotea niste sunete foarte interesante , cu pitchuri schimbate ( gen whammy ) , si care schimba si sunetul cu reverse delay , ceva foarte psychedelic si spatial , si sunt foarte interesat de a imi cumpara ceva in genul acesta dar habar nu am cum se numeste sau de cine este facuta pentru ca n-am apucat sa vad ce scria pe ea , stie cineva sa-mi dea niste detalii ? multumesc
Doctor X Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Îți poate da detalii domnul acesta. Totuși e posibil sã nu-și fi actualizat profilul.
Metabog Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 (edited) O fi fost whammy pedal. E foarte misto. Daca ai GuitarRig si o pedala cu iesire MIDI, poti sa folosesti whammy pedal din GuitarRig. E fffuuun. Edited February 27, 2009 by Metabog
Recommended Posts