Guest black3eman Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Poate explica cineva care este diferenta dintre seturile de corzi Light si Medium? si nici nu inteleg cum sta treaba cu numerele: .045 - .100 sau .45 - .105... si care dintre aceste tipuri de corzi is mai bune? Multumesc.
Guest black3eman Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ms foarte mult de ajutor! pentru bass... niste marci bune de corzi? as vrea sa incerc cu ernie ball sau cu elixir ceva... dar is curios ce alte marci mai sunt.
PlayerUnk Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 DR sunt foarte folosite. Elixir sunt scumpe. arunca un ochi pe thomann sa vezi ce au de oferit
George M. Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 depinde si de sunetul pe care ti-l doresti corzi bune sunt warwick, elixir, d`addario si altele
Bong Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 daca vrei un sunet mai funky....incearca fender S . numai asa ceva am folosit pana mi-am vandut bassul si sunt extrem de bune.
Bassaru' Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Cele mai bune corzi pe care le-am folosit vreodata si pe care inca le folosesc sunt Rotosound Swing Bass .. au un anumit crisp care pe mine ma aranjeaza perfect si care tine o buna bucata de vreme. In acelasi timp sunt si durabile si rezistente.
Recommended Posts