www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Another One


Guest andreipavel
 Share

Recommended Posts

Guest andreipavel

Stiti povestea.Am cautat dar n-am gasit informatii care sa ma ajute la achizitionarea unei noi chitari electrice.Dak imi dati un raspuns poate puteti sa-l si argumentati.Bugetul meu ar fi intre 10 si 12 mil si ar fi de ales intre ibanez,jakson si ESP/LTD, asta numa chitara in sine fara alte briz-brizuri.Gen: metal, dar mai mult spre partea de solouri.multumiri anticipate

Link to comment
Share on other sites

Pai intre Ibanez si Jackson ar fi "lupta" din punctul meu de vedere.

 

Ibanez:

Vad ca vrei metal...Ibanez este preferat de multi pentru acest gen,si pentru genurile asemanatoare,fiind de o calitate foarte buna sunetul cat si chitara.

 

Jackson:

 

De el nu prea stiu ..dar Jacksonuri-le sunt bune din cate stiu dupa 20 mil in sus(Asa am auzit)

 

Sper ca din ce am zis sa intelegi macar ceva :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Rayvann

O chitara fara fițe ºi alte prostii e Js-20 -ul. A fost prima chitara a unui prieten ºi mi-a ținut de urât o varã întreagã pânã când am facut ºi eu rost de o chitarã a mea. Mie mi-a dat impresia de chitarã strong; la vremea aceea, trecutã printr-un Zoom G2 suna mai metal decat un Jem printr-un GT-8 nu foarte mult butonat, de unde si neîncrederea mea in BOSS :) (nu mai bine, însã mai metal cu siguranțã). Sunetul nu era subtil, era zgomotos, ºi parcã mi-e dor de cleanul tãios care-l scotea (mult diferit de cleanul blajin al Schecterului meu).

Nu te lãsa amãgit de sisteme floyd îni banii ãºtia care îți vor mânca rãbdarea, doze nu stiu mai de care, semnãtura vreunui mare chitarist. Încearcã chitara asta daca ai ocazia, încearca altele, vezi care îți place mai mult, dar iaraºi, nu te lãsa pãcãlit de finețuri. Daca ai fi dispus sa arunci 1000-2000 euro atunci ar fi normal sa vrei sa facã ºi cartofi prãjiți, dar în banii care îi ai cautã ceva sa sã nu se dezacordeze ºi sune convingãtor. În rest modul în care vei suna ține numai de cât eºti de dispus sa lucrezi la chitara ºi nici decum de chitara pe care cânți.

Link to comment
Share on other sites

Guest andreipavel

crek pana la urma as avea de ales intre http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=27 si http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1784 . As tinde spre ibanez dar sincer nu stiu de vreme ce nu am pus mana pe nici una din astea doua.Am incercat un jackson warrior destul de scump si un ibanez mai prapadit.Nornal k jackson-ul era mai bun dar nu aveam la ce sa ma astept la diferenta de peste 10 milioane

Edited by andreipavel
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.