www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gear Pentru Modern Rock , Ajutor !

Recommended Posts

Posted

Salut , caut un ton pe care aparent nici o pedala nu mi-l poate da ... caut tonul apropiat de trupe precum 3 doors down , creed , breaking benjamin , nickelback , vertical horizon , ma rog , intelegeti cam pe unde vreau sa bat . Am un Fender Custom Baja Telecaster si un POD 2.0 , prin el pot sa scot tonuri foarte apropiate de ce am mentionat dar vreau sa imi fac un rig cu pedale si nu gasesc nici o pedala care sa imi dea acel distors modern . Am incercat cate ceva de la boss si toate dau ori spre 80's rock/metal , blues sau metale suparate , nici ibanez , nici hardwire si nici rocktron nu s-au apropiat de adevar . Poate gresesc si n-am stiut eu cum sa ma joc cu ele . Daca stie cineva ce imi trebuie , please help .

Mentionez faptul ca am un amp destul de slab , un behringer blue devil , dar pedalele cand le-am incercat au fost puse pe ampuri full lampi .

Posted

Tonul ala nu o sa il obtii in primul rind decit cu chitari cu humbuckere. Uita de Telecaster. In al doilea rind distorsul ala e 99% din ampuri de tip Mesa Rectifier, Soldano SLO 100, Bogner Ecstasy, Diezel Herbert etc. Adica ampuri high gain world class (deci f scumpe).

Cu o pedala de distors, destul de greu. Ai citeva variante de distorsuri sau preampuri pe lampa sub forma de stompbox. Iti dau citeva idei, strict din ce am vazut si eu pe net. Krank Distortus Maximus, Blackstar HT Distx, uita-te si la gama de distorsuri si preampuri de la AMT Electronics. Eu din astea as alege ceva.

Posted
Tonul ala nu o sa il obtii in primul rind decit cu chitari cu humbuckere. Uita de Telecaster. In al doilea rind distorsul ala e 99% din ampuri de tip Mesa Rectifier, Soldano SLO 100, Bogner Ecstasy, Diezel Herbert etc. Adica ampuri high gain world class (deci f scumpe).

Cu o pedala de distors, destul de greu. Ai citeva variante de distorsuri sau preampuri pe lampa sub forma de stompbox. Iti dau citeva idei, strict din ce am vazut si eu pe net. Krank Distortus Maximus, Blackstar HT Distx, uita-te si la gama de distorsuri si preampuri de la AMT Electronics. Eu din astea as alege ceva.

multam fain , da , am ascultat niste demouri , sunt destul de apropiate de adevar , ideea e ca urmeaza sa-mi pun un minihumbucker si din cate am observat sunt mai multe trupe de genul asta care folosesc telecaster . daca nici asta nu merge , clar trebuie sa-mi mai iau o chitara :) .