cearny Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Urasc sa fac asta, dar pur si simplu nu pot s-o mai tin. Nu apuc sa cant la ea mai deloc (doar la repetitii), am anumite constrangeri financiare, nu prea am timp sa cant in general la chitara si chiar nu primeste toata dragostea pe care o merita. Este vorba de modelul LTD Dave Mustaine Signature. Pretul este bestial, daca nu ma credeti, priviti cat e noua in Germania (plus cutia). Nu ca a mea ar parea prea 'uzata' (are doua-trei mici 'dings', unul pe marginea de sus, inspre corn, celelalte pe spate - nimic chiar vizibil). E o chitara pe care se poate canta foarte repede, are un grif foarte comfortabil si un acces surprinzator la tastele superioare (mult peste un Fender). Contrar spuselor multora, in doua zile te-ai obisnuit sa studiezi la ea stand jos, avand si avantajul unei pozitii a mainii drepte apropiate de cea de la chitara clasica. Ca sound suna incredibil de bine legat si destul de versatil. Am schimbat setul JB/Jazz cu un set Duncan Distortion, dar tot a ramas o chitara extrem de versatila. Ca stiluri ce pot fi abordate cu ea, in mod cert forma o limiteaza cel mai mult. Echipare: * neck-thru-body construction; * 25.5” scale; * mahogany body; * 3-piece mahogany neck; * rosewood fingerboard; * dot inlays w/8-ball on first fret; * Seymour Duncan JB/Jazz pickups; (schimbate intr-un set balansat de SH-6 Duncan Distorton) * 2 volume & 1 tone control with 3-way toggle; * black hardware; * Sperzel Locking tuners; * Dunlop Flushmount Straploks; * TonePros locking bridge w/string-thru-body; * white binding on neck & headstock; * 24 jumbo frets Chiar nu stiu ce se poate cere mai mult. Este practic ultima chitara de care un 'metalist' poate avea nevoie vreodata. Contact: Adrian (0788 323 979/0723 294 691/cearny@gmail.com/cearny_zv@yahoo.com) Nota: pozele au fost facute cand inca nu schimbasem dozele. Dau ca bonus cumparatorului si un set de Ernie Ball 10-52.
Stefan Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Sariti fratilor , este f f misto chitara iar cearny sunt sigur ca a avut mareeee grija de ea. am cantat si eu o data pe ea si e pur si simplu fantastica. Daca as avea posibilitati financiare as inhata-o eu, dar. . . Succes la vanzare dude!!!
Guest Mircea19 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 offtopic.. .eu vreau fenderu din spate .. m-am hotarat si incep sa strang bani de un strat...
Guest Steven Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ieftin!!Ciudat de ieftin!! Intr-un PriceList mai vechi de la ESP, chitara e 1150$, iar case-ul e 160$!!! Pot sa te intreb de ce o dai asa de ieftin??Daca mai astepti cateva luni o iau eu...poate...
cearny Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Am scris in primul mesaj de ce. Nu mai apuc sa cant si la ea. Si tocmai d-aia o dau ieftin, ca sa nu astept cateva luni.
Guest mor_tu Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Damn, de cand vreau sa pun mana pe o bijuterie deasta! Dar, din pacate, nu am banii necesari, si nici nu cred ca o sai am intr-un viitor! Isnt life a bitch!? Isi merita toti banii, ba e inca prea ieftina!
cearny Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Bump! Trimit si cu ramburs in provincie...
Recommended Posts