Trex Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Cumparam chitara electrica in scop pur decorativ; asa ca cine poseda un bass sau o chitara care din punct de vedere tehnic e moarta (sau naspa) insa sta bine la partea de design (sa arate destul de bine) va rog dati-mi de stire sau luatzi legatura cu oricare DJ din HARD ROCK CAFE CLUJ cand trecetzi pe acolo pentru a negocia un pretz. Thanks ! In special pt oamenii din cluj da nu numai.
Guest TimeRobber Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cumparam chitara electrica in scop pur decorativ; asa ca cine poseda un bass sau o chitara care din punct de vedere tehnic e moarta (sau naspa) insa sta bine la partea de design (sa arate destul de bine) va rog dati-mi de stire sau luatzi legatura cu oricare DJ din HARD ROCK CAFE CLUJ cand trecetzi pe acolo pentru a negocia un pretz. Thanks ! In special pt oamenii din cluj da nu numai. Am eu o ghitara electrica , neagra , arata bine , nu suna excelent dar pentru dumneavoastra este perfecta ! Sunt din ludus , daca va intereseaza , va trimit poza si ma puteti gasi la nr de tel 0741069080, sau pe yahoo mess ID: zztimerobber
Recommended Posts