twister Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 postez si eu 2 cantece mai de solo. primu e cu noua mea chitara 7 strings si al doilea e cu cea veche. ha bvg.mp3 lila.mp3
Guest NecroticCH Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Tare de tot. Sper sã-nvãț ºi eu la un moment dat sã fac solouri.
Vulgar_display_of_Alex Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Foarte mishto! In afara ca imi place mai mult piesa in sine pe care ai inregistrat-o cu cea cu 7 corzi; imi place si cum suna chitara (la chitara ta cea veche, mi se pare ca parca nici nu ai corzi prea grozave ... ? .... habar n-am...poate e doar drive-ul care ma deruteaza). Eh...ma rog; faci solouri (si melodii ) foarte frumoase . In fine, pt. chitara cea noua cu 7 corzi : S-o stapaneshti sanatos !
twister Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Foarte mishto!In afara ca imi place mai mult piesa in sine pe care ai inregistrat-o cu cea cu 7 corzi; imi place si cum suna chitara (la chitara ta cea veche, mi se pare ca parca nici nu ai corzi prea grozave ... ? .... habar n-am...poate e doar drive-ul care ma deruteaza). Eh...ma rog; faci solouri (si melodii ) foarte frumoase . In fine, pt. chitara cea noua cu 7 corzi : S-o stapaneshti sanatos ! merci:) da, deci nu i.am schimbat corzile de o luna si are si zgomot de fond o gramada:P credeam ca nu e asa sesizabil
Recommended Posts